הנהלת ארגון הגג של סוכני המכס, הכוללת את חברי הנהלות ארגון התאגידים, לשכת סוכני המכס חיפה ולשכת סוכני המכס תל אביב, נפרדה ביום חמישי האחרון, בחיפה, ממר נחום גנצרסקי הנשיא היוצא של לשכת הספנות.
טקס הפרידה נערך במסגרת הישיבה התקופתית של הנהלות הארגונים החברים בארגון הגג .
בדברי הפרידה הביע מר שלמה שרון, יו"ר ארגון הגג, את הערכתו הרבה לפעילותו של מר גנצרסקי כנשיא לשכת הספנות ועל שיתוף הפעולה הפורה אשר שרר בין הגופים במהלך התקופה שבה כיהן מר גנצרסקי בתפקידו. שרון הביע תקווה כי שיתוף הפעולה בין הארגונים ימשיך על פי הקווים אותה הניח מר גנצרסקי ואשר העלו את קרנה של לשכת הספנות בעיני כל הגורמים המעורבים בסחר הימי הישראלי.
מר יורם ארבל, יו"ר לשכת סוכני המכס חיפה והצפון, הביע את הערכתו הרבה למר גנצרסקי על הפתיחות אותה הנהיג בעבודת הלשכה ועל שיתוף הפעולה עם סוכני המכס.
חברי הנהלת הארגון איחלו איחולי הצלחה למר גנצרסקי היוצא לנהל חברה בסין.
הנהלת ארגון הגג של סוכני המכס נפרדה מנחום גנצרסקי
הנהלת ארגון הגג של סוכני המכס, הכוללת את חברי הנהלות ארגון התאגידים, לשכת סוכני המכס חיפה ולשכת סוכני המכס תל אביב, נפרדה ביום חמישי האחרון, בחיפה, ממר נחום גנצרסקי הנשיא היוצא של לשכת הספנות
00:00 ,18.12.2005
עשוי לעניין אותך
הצעה: אנרגיה סולרית בין ישראל-ירדן-מצרים והרשות הפלשתינית בסיוע האיחוד האירופי
האמריקאים ישקיעו כ- 60 מליוני דולרים בהצבת משקפים במעברי הגבול לרשות
מגעים ראשונים לקידום קשרי התעופה בין ישראל ומרוקו
מאתמול : רשיון נהיגה ל- 10 שנים
אולמרט: יש לנקוט פעילות שתביא להיקפי סחר מאוזנים יותר בין ישראל וסין
ביום שני יתקיים הדיון המכריע בבג"צ בעתירה של מאות המתפרנסים מענף האווזים