סוכני המכס: תפקוד לקוי בתחנת ההסגר בחיפה

מערכת יחסים עכורה, צמצום שעות הקבלה, ותקשורת לקויה עם סוכני המכס הם רק חלק מהגורמים, שלטענת סוכני המכס מאלצים את היבואנים לשאת בעלויות נוספות בגין אחסנות מיותרות, קנסות בגין השהיית מכולות וכד'. ברי פינטוב קרא לסגן השר ליצמן להתערב: "כיום נמנעים יבואנים מל


00:00 ,29.11.2011 מאת: מערכת פורט2פורט

ארגון התאגידים של סוכני המכס והמשלחים הבינ"ל פנה אמש לסגן שר הבריאות יעקב ליצמן לאחר שלטענת סוכני המכס, העושים שימוש תדיר בשירותיה של תחנת ההסגר בחיפה, הם נואשו מדרך הטיפול של הנהלת משרד הבריאות בשורה של תקלות.

לטענת סוכני המכס, תחנת ההסגר סובלת בשנה האחרונה מעימות אישי חריף בין מנהלת התחנה לבין מהנדסת המזון האחראית יבוא מזון. סוכני המכס ציינו כי העימות בא לידי ביטוי "באינטריגות המטילות צל כבד על התחנה בכלל ועד משרד הבריאות בפרט". לטענתם, העימות על רקע אישי משפיע על היבואנים ובכך הם נאלצים לשאת בעלויות נוספות בגין אחסנות מיותרות, קנסות בגין השהיית מכולות וכד'.

ברי פינטוב, מנכ"ל ארגון התאגידים של סוכני המכס, ציין במכתבו כי בעבר התנהלה התחנה באדיבות ובאוזן קשבת. "מצב זה, לצערנו, הלך והתדרדר וכיום נמנעים יבואנים מלייבא דרך חיפה ומעדיפים את נמל אשדוד בו תחנת ההסגר מודעת לחובתה להעניק שירות ברמה נאותה".

מנכ"ל הארגון קבל על כך שצומצמו שעות הקבלה, שהיו עד כה בין השעות 08:00-09:30 ו- 14:00-15:30, במהלכם יכלו היבואנים וסוכני המכס להגיע לשם בירור סוגיות. אולם, באופן חד צדדי הוחלט לצמצם את חלון הזמן רק לשעות 13:30-15:00. "חלון הזמן היחיד גורם לניקוז כל הפניות לפרק זמן אחד, דבר הגורם לעימותים מיותרים בין היבואנים או סוכניהם לבין עובדי התחנה", נכתב.

עוד עולה מהמכתב כי לאחרונה שונו נהלים נוספים, הפוגעים, לטענת פינטוב, בציבור היבואנים ובסוכניהם. כך למשל, לאחרונה הוחלט שלא ניתן להשאיר במשרדי משרד הבריאות בשטח הנמל דוגמאות שהוצאו מהמכולות לטובת דגימה מעבדתית. לאחרונה, טוענים סוכני המכס, שונתה התדירות בה נעשות בדיקות השטח של תחנת חיפה בנמל ובמסופים, מפעם ביום, לתדירות של פעמיים עד שלוש בשבוע – מה שגור, לטענתם, עיכובים ניכרים בשחרור מטענים וגורר תשלומי אחסנה ושהייה כבדים.

פינטוב ציין, בנוסף, כי מעת מעת מתקבלת החלטה לסגור את התחנה ליום, או מעבר לכך, אולם המידע היחידי הניתן באותו היום הינו "פתק המודבק על דלת התחנה".

עוד נטען כי ויכוחים אין ספור עם עובדי התחנה לגבי קבילותם של מסמכים המוגשים לתחנה הם מקור לעיכובים משמעותיים. "במספר מקרים סרבו עובדי התחנה לקבל תיקי יבוא בטענה כי המסמכים, לכאורה, זויפו", נכתב.

"אנו תקוה שבאמצעותך נוכל לשפר את שרשרת האספקה ללקוחות", חתם פינטוב את פנייתו לסגן השר.

טרם נמסרה תגובת משרד הבריאות לדברים.