קבוצת אביעד ערכה כנס לקוחות

כ-150 לקוחות התארחו אתמול בכנס שקיימה אביעד שירותים לוגיסטיים בע''מ בכפר המכביה אתמול. אבי כהן מבעלי החברה, הפנה בדבריו את תשומת הלב לחברת הבת "TPL חיים קלים ליבואנים" ו- HELLMAN לה משמשת אביעד כסוכנת


00:00 ,23.06.2011 מאת: מערכת פורט2פורט

חברת אביעד שירותים לוגיסטיים בע''מ חידשה את המסורת לקיום כנס לקוחות. בכנס שנערך בכפר המכביה ברמת גן אתמול, השתתפו כ-150 מהלקוחות הבכירים של החברה, אותם אירחו המנהלים והבעלים אבי כהן ויואב אלי, וכן בכירי החברה ומנהלי המחלקות.

בדברים שנשא בפני המתכנסים, הדגיש כהן את עוצמתה של חברת אביעד, הן בפן של השילוח הימי והאווירי והן בפן של העמילות ואף הפנה את תשומת הלב לחברת הבת "TPL חיים קלים ליבואנים" המתמחה במתן שירותי מיקור חוץ בתחום האחסנה, האריזה וההפצה.

כמו כן, הדגיש כהן את מרכזיותה של חברת אביעד כסוכנת של חברת HELLMAN העולמית, המגלגלת מחזור של שלושה מיליארד דולר בשנה, דבר המאפשר לאביעד להציע ללקוחותיה מחירים תחרותיים ושירות אישי ופרטני בשוק משתנה.

הנואם המרכזי בכנס הלקוחות של אביעד היה ברי פינטוב, מנכ''ל ארגון התאגידים של סוכני המכס והמשלחים, אשר הקדיש את הרצאתו לשינויים ב-INCOTERMS 2011 והשיב בפירוט לשאלות המשתתפים. בחלקו השני של האירוע שמעו המתכנסים הרצאה המנתחת את המהפכות במדינות ערב והשלכותיהן לעתיד.

יצוין כי, חברת אביעד הוקמה לפני 23 שנה על ידי אבי כהן ויואב אלי ובשנים האחרונות מיצבה את עצמה כחברה מהמובילות בתחומה בשילוח מטענים, עמילות מכס ושירותי מיקור חוץ. בקבוצה מועסקים כיום כ-150 עובדים.