לראות את העוצמה ולהבין

קבוצת פרידנזון קיימה אתמול (ג') את אירוע הלקוחות השנתי במרלו"ג החדש בפארק נמלי ישראל באשדוד: 22 אלף מ"ר של מענה לוגיסטי כולל לכל אורך שרשרת האספקה


10:54 ,25.03.2015 מאת: מערכת פורט2פורט

אתמול (ג') אירחה קבוצת פרידנזון מאות אנשים באירוע לקוחות שנתי שנערך במרכז הלוגיסטי החדש בפארק נמלי ישראל באשדוד.

 

לצד הלקוחות שהגיעו ממגוון ענפי המשק, נכחו גם נציגים מענף הבנקאות והפיננסים המלווים את הקבוצה, שהיא חברה ציבורית הנסחרת בבורסת תל אביב.

 

"כשתראה את העוצמה - תבין", זה מה שענה לנו המנכ"ל והבעלים של הקבוצה רמי פרידנזון לשאלה  מה יש לחדש בנוף הישראלי של ספקי שרשרת האספקה.

 

ואכן, המקום מרשים בכל קנה מידה. המרכז הלוגיסטי החדיש של קבוצת פרידנזון משתרע על שטח כולל של 22 אלף מ"ר, עם שטח בנוי של 6,000 מ"ר, המאפשר אחסנה של מוצרים במידות שונות ובנפחים שונים. עם אכלוס המרלו"ג תורחב יכולת האיחסון לשטחי אחסנת חומרים מסוכנים וביצוע עבודות ערך מוסף מגוונות, הכוללות הדבקה וסימון מוצרים, הכנת ערכות ואריזה, עבודות מעבדות, הרכבה ריקון, המכלה, משטוח ועוד.

 

המרלו"ג מנוהל בעזרת מערכת WMS מתקדמת, המאפשרת לספק ללקוח חוויית שירות משלימה לשירותי השילוח, עמילות המכס  וההובלה שמספקת פרידנזון ללקוחותיה כקבוצה לוגיסטית.

 

פרידנזון: "למעשה, אנו מקבוצות הלוגיסטיקה היחידות בישראל, שמספקות מענה לוגיסטי כולל לשרשרת האספקה באמצעות ציוד וכלים הנשלטים על ידנו, ללא שימוש בקבלני משנה. זה מאפשר לנו גמישות תפעולית המתורגמת לשירות איכותי יותר".

 

אירוע הלקוחות תוכנן בקונספט ייחודי, שנועד להבליט את ערכי המותג והקבוצה על ידי השוואתם לעולם הספורט, תחת הכותרת"THE BEST CAN GET EVEN BETTER” . לדברי מנהל השיווק של הקבוצה לירן רוטר, "המסר המרכזי אותו רצינו להעביר הוא החתירה שלנו למצוינות, כמו בעולם הספורט. לכן היה חשוב לנו להציג ללקוחותינו את ערכי הקבוצה, המכוונים אותה בעשייה היום יומית עבור הלקוח. שילוב ערכי המצוינות של אלופי ספורט מתחומים שונים מנגיש את ערכי המותג שלנו ללקוחות בצורה הטובה ביותר; הרי אין אחד/אחת שספורט (בצורה כזו או אחרת) לא נוגע להם".