במהלך הכנס השנתי של הארגון הבינלאומי של לשכות הספנותהלאומיות של סוכני האוניות והברוקרים שהתקיים השנה בבולגריה נבחר מנהל הסוכנות של צים בקפריסין לתפקיד היוקרתי
במהלך הכנס השנתי של FONASBA (The Federation of National Associations of Ship Brokers and Agents), הארגון הבינלאומי של לשכות הספנותהלאומיות של סוכני האוניות והברוקרים, נבחר מר כריס פאפאוסיליו, כנשיא הארגון לשנתיים הקרובות.
מר פאפאוסיליו הינו מנהל הסוכנות של חברת צים בקפריסין ובנו של פרודרומוס פאפאוסיליו ז"ל הזכור לרבים ממגזר הספנות בישראל כ"פאפא" הזכור לטוב.
בכנס השנתי, שנערך בכל שנה במקום אחר בעולם, התקיים הפעם בוורנה שבבולגריה בין ה-11 ועד ה-15 באוקטובר, ומשך אליו למעלה מ-80 סוכני אוניה מ-50 מדינות שונות.
בכנס השנתי השתתף גם ראובן צוק, נשיא לשכת הספנות הישראלית, אשר ייצג את ישראל בכנס וציין כי במהלך הכנס נדונו נושאים רבים משותפים ובעלי עניין לכלל הסוכנים והבוקרים בעולם.
כריס פאפאוסיליו נבחר לתפקיד נשיא FONASBA
במהלך הכנס השנתי של הארגון הבינלאומי של לשכות הספנותהלאומיות של סוכני האוניות והברוקרים שהתקיים השנה בבולגריה נבחר מנהל הסוכנות של צים בקפריסין לתפקיד היוקרתי
00:00 ,17.10.2010
עשוי לעניין אותך
קבוצת ממן: מוטי לוין עוזב, עופר לינצ'בסקי נכנס
ברוש לכץ: הקפא ההחלטה האוסרת כניסת משאיות לת"א
הייצור החקלאי צפוי להגיע לשיא של 26 מיליארד שקל השנה
פרויקט MAINSYS של האיחוד האירופי יצא לדרך בישראל
חברת נמל אשדוד ערכה כנס בנושא הרפורמה בתעריפים
מנכ"ל דואר ישראל פורש מתפקידו