על פי רשתות תקשורת בעולם, הושג הסכם בעקבות שיחות אחרונות בין דיפלומטים סינים ורוסים עם בכיר חות'י, מוחמד עבד אל סלאם, בעומאן. בתמורה למעבר בטוח לסואץ, דווח כי החות'ים, הנתמכים על ידי איראן, מבקשים מסין ורוסיה לקבל מטריה דיפלומטית ולחסום חלק מהצעדים והפעולות שדרשו לנקוט נגדם נציגי מדינות אחרות במועצת הביטחון של האו"ם.
נזכיר כי החות'ים מנהלים סדרה של התקפות שמטרתן פגיעה באניות מטען ישראליות, אמריקאיות ובריטיות, ובכך מצדדים בחמאס במלחמתו עם ישראל. יחד עם זאת, מבחר המטרות של החות'ים הוכח לעתים קרובות כלא מדוייק, לאור שימוש במסדי נתונים מיושנים, או שגויים, המובילים להתקפות על ספינות ללא קשר לישראל, ארה"ב או בריטניה.
בשבוע שעבר, מנהיג החות'ים, עבדול מאליק אל-חות'י, התחייב להרחיב את המערכה לאוקיינוס ההודי ולפגוע בכלי שייט המפליגים ברחבי דרום אפריקה.
נזכיר כי כ-70 אניות סוחר היו יעד למתקפת ארגון הטרור החות׳י עד היום, מה שהוביל לניתוב מאסיבי של צי הסוחר העולמי לכיוון יבשת אפריקה על מנת לחבר בין אסיה לאירופה.
על פי קרן המטבע הבינלאומי, נפח ההובלה הכולל דרך תעלת סואץ צנח ב-50% משנה לשנה בחודשיים הראשונים של 2024, בעוד הסחר במעבר סביב כף התקווה הטובה זינק בכ-74%.
מעבר לכך, רשות תעלת סואץ דיווחה על הכנסות בגובה 10.25 מיליארד דולר למצרים בשנה שעברה, נתון שרשות התעלה הודתה שעשוי לרדת דרמטית לכ- 5 מיליארד דולר השנה.