מגמות מעורבות במסופי המטען של קוסקו פאסיפיק ברבעון השלישי

ההאטה בכלכלה הסינית גרמה לירידה בטיפול במכולות במסופי החברה השוכנים על נהר היאנגצי, לעומת גידול במסופי של נהר פרל. החברה רשמה ברבעון הכנסות של 87 מיליון דולר


12:52 ,04.11.2014 מאת: מערכת פורט2פורט

חברת ניהול הטרמינלים קוסקו פאסיפיק רשמה הכנסות של 86.9 מיליון דולר ברבעון השלישי של השנה, עלייה של 8.5% בהשוואה לנתוני הרבעון השלישי של 2013.

 

מסופי המכולות של החברה טיפלו ברבעון ב-17.6 מיליון TEU, עלייה של 8.7% בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד, למרות ההיחלשות ביבוא לסין.

 

האטת הכלכלה הסינית תרמה גם לירידה של 3% בטיפול במטען במסופים של החברה הממוקמים על נהר היאנגצי, שטיפלו ברבעון ב-2.5 מיליון TEU. לעומתן רשמו הטרמינלים הממוקמים בדלתא של נהר פרל עלייה של 14%, עד כדי 5.3 מיליון TEU ברבעון.

 

במהלך תשעת החודשים הראשונים של 2014 רשמו מסופי המטענים של קוסקו פאסיפיק רווח של 233.7 מיליון דולר, עלייה של 4% בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד.