נחום גנצרסקי, שכיהן עד לאחרונה כנשיא לשכת הספנות הישראלית, התמנה בתחילת החודש למנהלה הכללי של חברת Reynold בהונג קונג, שהיא השלוחה הלוגיסטית של קבוצת Sun Hing Group.
מר גנצרסקי, בוגר הטכניון בישראל כמהנדס במגמת הנדסה תעשייה וניהול משנת 1970, עבד תקופה קצרה במספנות ישראל והצטרף לצים. לאורך 16 שנות עבודתו בצים מילא גנצרסקי תפקידים בכירים במזרח הרחוק וסיים בשנת 2000 בתפקיד מנהל אזור אסיה ואוסטרליה בצים ואחראי לפעילותיה החדשות של צים בסין, הודו ודרום מזרח אסיה.
בשנת 2000 התמנה גנצרסקי לסמנכ"ל לאסטרטגיה ותכנון של צים במשרדיה הראשיים וכיהן בתפקידו עד סוף 2003, אז נבחר לנשיא לשכת הספנות הישראלית. כידוע, לאחרונה עזב גנצרסקי את תפקידיו בצים ובלשכת הספנות והצטרף ל- Sun Hing Group.
בהודעה שפרסמה Reynold צויינו קשריו הרחבים של מר גנצרסקי ברחבי העולם, קשרים שיאפשרו לו להרחיב את רשת הפעילות של Reynold ברחבי העולם.
גנצרסקי התמנה למנהל הכללי של חברת Reynold בהונג קונג
נחום גנצרסקי, שכיהן עד לאחרונה כנשיא לשכת הספנות הישראלית, התמנה בתחילת החודש למנהלה הכללי של חברת Reynold בהונג קונג, שהיא השלוחה הלוגיסטית של קבוצת Sun Hing Group
00:00 ,19.01.2006
עשוי לעניין אותך
הועדה המחוזית דרום אישרה את התוכנית להקמת מסוף מטענים לחקלאות וחומרי מחצבה בסופה
נפרק ציוד כבד לתחנות כח
שגריר ארה"ב: אפעל להשבת אניות הצי השישי לנמל חיפה
דוד ארצי: מתהדקים הקשרים הכלכליים בין ישראל לפרו
יוזמה של עובד נמל הביאה לחסכון שנתי של 110,000 ש"ח

שנת 2005: עיקר העלייה ביבוא מארצות אסיה והאיחוד האירופי