נשיא לשכת המסחר והתעשיה חיפה והצפון פנה לראש עיריית חיפה וביקש ממנו לדחות תשלומי ארנונה למגזר העסקי לשלושה חודשים. זאת על מנת לאפשר לעסקים תקופת התאוששות
נשיא לשכת המסחר והתעשיה חיפה והצפון, עודד פלר, פנה לראש עיריית חיפה יונה יהב, וביקש ממנו לדחות תשלומי ארנונה למגזר העסקי לשלושה חודשים, כדי לאפשר לעסקים, לחברות ולמפעלים אפשרות להתאושש מההפסדים הכבדים שנגרמו להם בתקופת המלחמה.
"בעוד משרדי הממשלה מתמהמהים ומשהים מציאת פתרונות, אני פונה אליך לסייע לאנשי העסקים ולאפשר להם 'תקופת התאוששות', באמצעות דחייה של תשלומי הארנונה לשלושה חודשים. העסקים באזורנו זקוקים למרווח נשימה תזרימי, עד שיוכלו לשלם את מסיהם. אנו חוששים, כי אם לא תנקוט העירייה בצעד זה, תואץ את שקיעתם של אלפי עסקים בעיר עד כדי קריסה ולפשיטת רגל" כותב פלר במכתבו ליהב.
פלר ליהב: דחה תשלומי ארנונה לעסקים ל-3 חודשים
נשיא לשכת המסחר והתעשיה חיפה והצפון פנה לראש עיריית חיפה וביקש ממנו לדחות תשלומי ארנונה למגזר העסקי לשלושה חודשים. זאת על מנת לאפשר לעסקים תקופת התאוששות
00:00 ,30.08.2006
עשוי לעניין אותך
מופז קורא לחרמש לסיים תפקידו
שר התמ"ת: על נמל חיפה לעמוד בדרישות לשיתוף פעולה תעשייתי
רכבת ישראל התקינה מערכת רדאר במפגש מסילת הרכבת בעתלית
16 חברות מישראל תשתתפנה בתערוכה בטחונית בפולין
נמל חיפה: פרץ מכחיש האשמות על צעדים ארגוניים
רשפ"ת: לכלול קבלנות משנה מקומית ברכש העגורנים לנמל הכרמל