תו הזהב ניתן לחברות אשר קיבלו את תקן האיכות ISO, תקן ניהול בטיחות בעבודה ותקן איכות הסביבה. יו"ר קבוצת "פוליביד": קבלת התו היא העדות למחויבות של החברה למוצריה ויאפשר לה לשמור ואף לשפר מעמדה בשוק
קבוצת "פוליביד" (בבעלות קיבוץ משמר הנגב) העוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק מוצרים מגוונים על בסיס פוליסטירן מוקצף (קל קר) הצטרפה לאחרונה לרשימת 100 החברות הישראליות אשר קיבלו את "תו הזהב" של מכון התקנים הישראלי.
"תו הזהב" ניתן לחברות אשר קיבלו את תקן האיכות הבינלאומי ISO 9001, תקן האיכות הרשמי של ניהול בטיחות בעבודה ISO 1800והתקן הרישמי לנושאי איכות הסביבה ISO 1400.
חברת "פוליביד" גם הוסיפה תקן רישמי נוסף לרשימת הישגיה תקן בטיחות לענף המזון.
יורם ענבר העומד בראש קבוצת החברות שבבעלות קיבוץ משמר הנגב (מונה את מפעל "פוליביד", "מבנה דרום" "פוליוואק" ו"פולימולד") מסר כי קבלת תו הזהב של מכון התקנים מעמידה את החברה ובין החברות המובילות בישראל אשר קיבלו את התו ומעידה בעיקר על המחויבות הגדולה של החברה למוצריה.
לדבריו של יורם ענבר האיכות והבטחון של החברה במוצריה מאפשרים לה כיום לשדרג את מעמדה בשוק בהשואה למתחרותיה.
עמידה בתקנים המרכיבים את תו הזהב מוסיף יורם ענבר היא בעיקרה דרישה של השוק הבינלאומי וברבים מהפרוייקטים עליהם מתמודדת החברה בשווקי יצוא נדרשת עמידה ב 3 התקנים המהווים גם תקנים בינלאומיים רישמיים.
"פוליביד" השקיעה בשנים האחרונות משאבים רבים בפיתוח פרוייקט הבטיחות בעבודה ובקווי היצור וכמו כן השקיעה רבות בנושאי איכות הסביבה. כמו כן הקימה החברה מערך למחזור חומר הפוליסטירן מוקצף והיא עוסקת כיום בפיתוח מערכי איסוף של חומר זה לצורך מחזור.
"פוליביד" הצטרפה לרשימת 100 החברות אשר קיבלו את תו הזהב של מכון התקנים הישראלי
תו הזהב ניתן לחברות אשר קיבלו את תקן האיכות ISO, תקן ניהול בטיחות בעבודה ותקן איכות הסביבה. יו"ר קבוצת "פוליביד": קבלת התו היא העדות למחויבות של החברה למוצריה ויאפשר לה לשמור ואף לשפר מעמדה בשוק
00:00 ,30.10.2005
עשוי לעניין אותך
מיקרוסופט תשקיע 1.4 מליון דולר בחברות סטרט-אפ ישראליות
שרגא ברוש: תוצאות מאכזבות למצב התעשייה בחודשי אפריל – יולי
ראש משלחת הנציבות האירופית: עד שנת 2010 יוקם אזור סחר חופשי אירופי - ים תיכוני
גידול של 25% במכירת הסוכות המוכנות לעומת אשתקד
מטה כחול לבן ביוזמה לרכישת שי לחגים תוצרת הארץ
בדיקות בטיחות למכשירים עם רכיבי לייזר יעזרו לקידום התעשייה הישראלית בעולם