מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות, גיורא סלע, פנה לשר החקלאות, ישראל כ"ץ, במכתב ובו הוא מבקש ממנו להקפיא את ההליכים לבחירת המנכ"ל הזמני של מועצת הצמחים.
לדברי סלע, בעוד חצי שנה עומדות ממילא להתקיים בחירות למוסדות מועצת הצמחים. מוטב להמתין והפורום שיקבע יבחר מנכ"ל קבוע למועצה.
לדברי מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות, תפקיד מנכ"ל מועצת הצמחים הוא אחד התפקידים הבכירים והמרכזיים ביותר כיום בתחום החקלאות והוא משפיע ישירות על עתידו והכנסתו של כל אחד מהחקלאים בענפי הצומח. אין כל הגיון בבחירת מנכ"ל זמני כעת לפרק זמן של חצי שנה. פרק זמן קצר זה יוקדש ללימוד של הבעיות והמועצה שוב לא תהיה במהלכו בתפקוד מלא.
מועצת הצמחים הוקמה לפני כשנתיים ומאגדת את ענפי הפירות, הירקות, הפרחים וההדרים. בראש המועצה עמד מיכאל איילון עד להפסקת כהונתו לפני כחצי שנה.
סלע מציין שארגון מגדלי הפירות תמך באיחוד המועצות ואף שיתף פעולה עם כל הגורמים למען הצלחת התהליך. עם זאת, העדר מנכ"ל קבוע פוגע לרעה בתפקוד המועצה וביכולת לקבל החלטות. לצערנו, רעיון צמצום העלויות לא בוצע כפי שהובטח ולכן יש לקדם את ביצוע הבחירות ולאחריהן בחירת המנכ"ל הקבוע.
"להקפיא ההליכים לבחירת מנכ"ל זמני למועצת הצמחים"
מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות, גיורא סלע, פנה לשר החקלאות, ישראל כ"ץ, במכתב ובו הוא מבקש ממנו להקפיא את ההליכים לבחירת המנכ"ל הזמני של מועצת הצמחים.
00:00 ,01.11.2005
עשוי לעניין אותך
רהיטים באתרי אינטרנט
ג'קי ליין תייצג בלעדית בישראל את Sinotrans
שטרק: ניאבק לביטולו המוחלט של היטל הצפיפות בנמל אשדוד
סטנלי גולד ויצחק תשובה- בין מקבלי אותות לשכת מסחר ישראל-אמריקה
עו"ד שטרום קבע: אל על מונופול בהטסת נוסעים ליוהנסבורג, הונג קונג בנקוק ובומביי
רונית קן תמונה לתפקיד הממונה על ההגבלים העסקיים