המדען הראשי אישר הקמתן של 7 חברות חממה חדשות בהיקף מענק של 13.5 מיליון שקל. הפרויקטים הינם בתחומי הננו-טכנולוגיה, חיסכון באנרגיה, תקשורת, תוכנה ומכשור רפואי
ועדת החממות הטכנולוגיות בראשות המדען הראשי אישרה הקמתן של 7 חברות חממה חדשות בהיקף מענק של 13.5 מיליון שקל.
ועדת החממות הטכנולוגיות בראשות המדען הראשי ד"ר אלי אופר אישרה בישיבתה האחרונה שבעה פרוייקטים חדשים בתחומי ננו-טכנולוגיה, חיסכון באנרגיה, תקשורת, תוכנה ומכשור רפואי בהיקף תקציבי של 15.8 מיליון שקל (מענק מדינה בסך 13.5 מיליון שקל).
רנה פרידור, מנהלת תוכנית החממות, ציינה כי מגוון הנושאים שאושרו על ידי הוועדה מבטא את היותן של החממות פתוחות להתפתחות חדשנית עם אוריינטציה עסקית בכל תחום של מחקר ופיתוח. יחד עם זאת, הבהירה פרידור כי החממות עצמן בוחרות את תחומי ההתמחות שלהן ומפתחות לגביהם יכולות ממוקדות.
הפרוייקטים שאושרו כוללים את שריון שרפים לחומרים מרוכבים על ידי חממת מעי"ן, דימונה, מערכת אלחוטית לניהול ובקרת תאורה על ידי חממת ל.נ. יזמות, מפרץ חיפה, שרת וידיאו לדחיסה ושידור של משחקי מחשב איכותיים על ידי חממת קסניה, קריית גת, פלטפורמה לפיתוח והרצה של אפליקציות אינטרנטיות על ידי חממת עם-שב, שדה בוקר, מכשיר למיפוי וטיפול בכאב גב על ידי חממת טרגטק, נתניה וברכיתרפיה באמצעות טוליום על ידי חממת מעי"ן, דימונה.
אושרה הקמתן של 7 חממות חדשות
המדען הראשי אישר הקמתן של 7 חברות חממה חדשות בהיקף מענק של 13.5 מיליון שקל. הפרויקטים הינם בתחומי הננו-טכנולוגיה, חיסכון באנרגיה, תקשורת, תוכנה ומכשור רפואי
00:00 ,20.05.2007
עשוי לעניין אותך
קבוצת אלאלוף רכשה את חברת אושפיר
הערכה: נוריאל יחכור מטוסי מטען. אל על תפעיל
בית משפט השלום: ההתיישנות חסמה את המשלח
לין: הדרך היחידה לסייע למגזר העסקי הינה הקטנת מרכיב ההוצאות לכלל המגזר
התעשיינים על המצב בשדרות: ממשלת ישראל בדרך ל"ועדת וינוגרד מס' 2"
נמל חיפה: הצלחנו לשמור על נתח תנועת הנוסעים