בכנס השתתפו מומחים בתחום כמו פרופ' אילן משולם מאוניברסיטת חיפה ונדונו ההיבטים השונים של ניהול כוח האדם בקיבוצים
220 מנהלי משאבי אנוש בקיבוצים ובמפעלים השתתפו בכנס שערכו איגוד התעשיה הקיבוצית והמחלקה למשאבי אנוש של התנועה הקיבוצית בראשות דפנה קנטור בקיבוץ שפיים.
בכנס הופיעו מומחים בתחום משאבי אנוש ובהם פרופ' אילן משולם, מנהל בית הספר לכלכלה ומינהל של אוניברסיטת חיפה. אריה מליניאק, פרשן הכדורסל, הופיע בפני המשתתפים והשווה בין ניהול ומשחק.
בכנס נדונו בהרחבה ההיבטים השונים של ניהול משאבי האנוש במפעלים ובקיבוצים כולל מקום משאבי האנוש במערך הניהולי של הארגון, זכויות החבר העובד בקיבוץ, הקוד האתי של מנהלי משאבי אנוש, ניהול מש"א בעידן של תחרות, השינוי ביחסי העבודה בעקבות השינויים בקיבוצים ועוד.
מנהל המדור להשתלמויות באיגוד, רוני בוכמן, אמר שבכנס ניכרה העלייה המשמעותית במקצועיות של משאבי האנוש במפעלים ובקיבוצים. "אין ספק שכל הגורמים הפנימו את התרומה הגדולה של ניהול נכון ומושכל של המשאב האנושי לתוצאות העסקיות ולשביעות הרצון של החברים והעובדים".
220 מנהלי משאבי אנוש בקיבוצים ובמפעלים השתתפו בכנס משאבי אנוש
בכנס השתתפו מומחים בתחום כמו פרופ' אילן משולם מאוניברסיטת חיפה ונדונו ההיבטים השונים של ניהול כוח האדם בקיבוצים
00:00 ,10.05.2006
עשוי לעניין אותך
תוצאות הרבעון הראשון ל-TNT: הכנסות האקספרס עלו ב-30.5%
איגוד המשתמשים מתנגד לכוונת מארסק לגבות 50$ על עדכוני ניירת להצהרת הטעינה
עובדי נמל אשדוד שיבשו אתמול את העבודה בנמל
מתהדקים הקשרים בין ישראל לקפריסין
נשיא התאחדות התעשיינים: "על נמלי ישראל לקבוע מיידית מחירי מקסימום עד לקביעת מדיניות תעריפים חדשה"
מבקר המדינה: ביקורת על תירוש; אגרקסקו בתגובה: פעלנו למען חקלאי ישראל