משלחת של 8 חברות ישראליות בתחום טכנולוגיות המים תצא השבוע לברזיל לטובת אירוע טכנולוגיות ישראליות בסאו פאולו
האירוע ייערך בשיתוף עם חברת המים של מדינת סאו פאולו - SABESP, שהינה גם חברת המים והסניטציה הגדולה באמריקה הלטינית, והחמישית בגודלה בעולם, המשרתת כ-30 מיליון נפש. האירוע עצמו ייערך בסאו-פאולו במסגרת תערוכת FENASAN – התערוכה החשובה בברזיל בתחום המים והסניטציה, ויוזמנו אליו גם מקבלי החלטות ברמת הממשל ומנהלים בכירים מחברות מים גדולות נוספות בברזיל, כדוגמת חברת המים של ברזיליה, חברת המים של מדינת ריו דה ז'נרו וחברת המים של מדינת סארה.
האירוע יהווה עבור החברות הזדמנות מצוינת להכרות עם השוק הברזילאי ולאיתור שותפים עסקיים פוטנציאלים לפעילות בברזיל. החברות הישראליות נבחרו על ידי SABESP מתוך רשימה ארוכה של חברות ישראליות העוסקות בתחום המים, וסומנו על ידי מנהליה כמי שביכולתן לסייע לחברה להתמודד עם האתגרים העומדים בפניה. החברות הישראליות המשתתפות בביקור הן ERMAD, AMIAD, A.R.I., ARKAL, Arad Technologies, Aqwise, MIYAו- C-VALVES.
את האירוע יפתח נשיא חברת SABESP, מר אוליברה ג'זנר, וישתתפו בו מנהלי החברה ומהנדסיה. תוכנית הפיתוח של SABESP לחמש השנים הקרובות נאמדת בכ-4 מיליארד דולר. חשיפת הטכנולוגיות הישראליות בפני הנהלת SABESP באירוע זה יהווה קרקע פורייה להמשך שיתופי פעולה בין חברות ישראליות בפרויקטים של החברה.
עודד דיסטל, מנהל תוכנית Israel NewTech: "אמריקה הלטינית ובפרט ברזיל הינה שוק יעד אסטרטגי לתעשיות המים הישראליות והגעתה של המשלחת מהווה נקודת ציון חשובה לקידום שיתופי הפעולה בשוק זה. אנו רואים את המשך שיתוף הפעולה עם חברת SABESP וחברות המים המדינתיות הנוספות כחוליה חשובה נוספת בפעולות התוכנית לחשיפת התעשייה הישראלית בשוק העולמי" .
הסחר עם ברזיל במחצית הראשונה של שנת 2009 הסתכם בכ-354 מיליון דולר, המהווים ירידה של כ-56% לעומת התקופה המקבילה ב-2008. סך הייצוא במחצית הראשונה של 2009 הסתכם בכ-220 מיליון דולר, המהווים ירידה של כ-66% לעומת המחצית המקבילה אשתקד. ענפי הייצוא העיקריים עם ברזיל הינם מוצרים של התעשיות הכימיות ומכונות ומכשירים מכניים.
משלחת חברות לטכנולוגיות מים תבקר בברזיל
משלחת של 8 חברות ישראליות בתחום טכנולוגיות המים תצא השבוע לברזיל לטובת אירוע טכנולוגיות ישראליות בסאו פאולו
00:00 ,10.08.2009
עשוי לעניין אותך
משרד התחבורה: מרכז ייחודי להפעלת קווי שירות של אוטובוסים לפי קריאה טלפונית
ישראל חתמה על אמנות מס חדשות עם אסטוניה וגאורגיה
חה"כ דיכטר נרתם לקידום החוק לסבסוד ההובלה היבשתית מנמל אילת
נמל אשדוד ציין את "יום המוביל"
TNT אקספרס משפרת את השירות באירופה
פרקליטות מחוז ת"א ביקשה לבטל כתב האישום נגד עמוס רון