2,200 מועמדים לקורס נספחים מסחריים-כלכלים

מועמדים שישלימו את הליכי המיון ישתתפו בקורס הכשרה בן 12 שבועות, כשלאחריו יוצבו במינהל סחר חוץ של משרד הכלכלה


00:00 ,02.12.2013 מאת: מערכת פורט2פורט

מינהל סחר חוץ במשרד הכלכלה דיווח על מספר חריג וחסר תקדים של מועמדים שהשלימו את הגשת מועמדותם לקורס נספחים מסחריים–כלכליים - כ-2,200 מועמדים לקורס שצפוי להיפתח באפריל 2014.

מועמדים שישלימו את תהליכי המיון השונים יידרשו להשתתף בקורס הכשרה ייעודי בן 12 שבועות המתקיים פעם בשנתיים, שיקנה להם ידע בתחומיי פעילות משרד הכלכלה - תעשייה, תעסוקה, סחר בינלאומי, השקעות הון, צרכנות ומחקר ופיתוח, וכן בתחומיי הדיפלומטיה, התיירות, הטכנולוגיות החקלאיות, הדוברות, ההסברה והשיווק.

בוגרי קורס ישולבו בתום ההכשרה, במינהל לסחר חוץ, האמון על גיבוש מדיניות הסחר הבינלאומית של ישראל ויחסי החוץ הכלכליים.

מנהל מינהל סחר חוץ אוהד כהן: "המספר הרב של המועמדים מעיד על אטרקטיביות העבודה בשירות הציבורי בסחר חוץ. הנספחים הכלכליים-מסחריים מוצבים במעל ל-40 בירות סחר ברחבי העולם".