הנוסע, שהגיע לשדה התעופה בעובדה מפריז, סומן באולם הנוסעים הנכנסים על ידי כלב לגילוי סמים. בדיקה יסודית גילתה על גופו חומר החשוד כחשיש
בפעילות יזומה של יחידת סמים-מכס אילת, בנמל התעופה עובדה, נעצר נוסע תושב פריז, בטיסת סאן-דור לאחר שסומן על ידי כלב לגילוי סמים של המכס באולם הנוסעים הנכנסים.
הנוסע, בשנות ה-30 לחייו, הגיע יחד עם עשרה מבני משפחתו לחגוג חתונה באילת ובזמן שהמתין לכבודה בנמל התעופה נבדק על ידי כלבן וחוקרי יחידת הסמים של המכס. לאחר שסומן על ידי כלב הסמים, נערך חיפוש יסודי על גופו ובכליו ונתפס חומר החשוד כחשיש מוסתר במבושיו.
החשוד הודה בפני חוקרי המכס כי החומר הוא לשימושו האישי. בגמר החקירה נעצר החשוד והועבר לידי חוקרי משטרת אילת.
כלב לגילוי סמים של המכס חשף ניסיון להברחת חשיש
הנוסע, שהגיע לשדה התעופה בעובדה מפריז, סומן באולם הנוסעים הנכנסים על ידי כלב לגילוי סמים. בדיקה יסודית גילתה על גופו חומר החשוד כחשיש
00:00 ,13.05.2010
עשוי לעניין אותך
מי אחראי לחוסר במטען?
נהגים מקצועיים יחויבו לעבור בדיקות מגיל 60 במקום 50 כיום
הוועדה המחוזית חיפה ממליצה להקים את פארק הקישון
סוכל ניסיון הברחת סמים בדואר חבילות
משרד התמ"ת ישלח הקיץ נציג כלכלי ל-OECD
דרך יצירתית לקביעת מעמד מקור של מוצר – שימוש בזכויות קניין רוחני