חיליק אסיה: מכון היצוא יוזם בחודש ספטמבר מבצע לקידום מכירת מוצרי מזון כחול-לבן בטורונטו שבקנדה

מבצע קידום המכירות יפעל תחת הסיסמא "מזון משובח מישראל" (FINE FOODS FROM ISRAEL); המטרה להגדיל יצוא המזון לקנדה ב- 20% לשנה


00:00 ,12.08.2003 מאת: מערכת פורט2פורט
מבצע קידום המכירות יפעל תחת הסיסמא "מזון משובח מישראל" (FINE FOODS FROM ISRAEL); המטרה להגדיל יצוא המזון לקנדה ב- 20% לשנה.

מכון היצוא יוזם בחודש ספטמבר מבצע לקידום מכירת מוצרי מזון כחול-לבן בטורונטו שבקנדה, תחת הסיסמא "מזון משובח מישראל, (FINE FOODS FROM ISRAEL). כך מסר חיליק אסיה, מנכ"ל המכון הישראלי לייצוא ולשיתוף פעולה בן-לאומי.

אסיה ציין כי המטרה היא להגדיל את יצוא המזון לקנדה ב- 20% לשנה.

יצוין כי אשתקד הסתכם ייצוא המזון לקנדה בכ- 6 מיליון דולר בלבד, ובמחצית הראשונה של השנה ירד ייצוא המזון לקנדה בכ- 2% והסתכם בכ- 3.4 מיליון דולר.

מנכ"ל מכון היצוא הדגיש כי במסגרת המבצע שיתחיל ב- 3 בספטמבר, יציגו בטורונטו כ- 40 חברות מזון ישראליות את מוצריהן בפני קנייני מזון כשר, יבואנים, מפיצים סוכנים, מנהלי חנויות, חברות קייטרינג, ראשי הקהילה היהודית ועוד.

דפנה שטרנפלד, מנהלת ענף המזון במכון היצוא מציינת כי לנציגי חברות המזון הישראליות שישתתפו במבצע, יערך סיור ברשתות שיווק מזון בטורונטו שבקנדה.

הפרוייקט "מזון משובח מישראל", מתנהל כחלק מהפעילות הענפית בה תומך משרד התעשייה, המסחר והתעסוקה במסגרת קרן קידום השיווק. הפרוייקט זוכה להצלחה רבה.

אסיה מציין כי לאחרונה הסתיים בהצלחה המבצע לקידום מכירות מוצרי מזון תוצרת כחול לבן בלוס – אנג'לס אותו יזמה יו"ר ההנהלה הציבורית של ענף המזון במכון היצוא, הגב' ליאורה בירנהק-מרקוס. המבצע התקיים בכ – 100 חנויות מזון, מרכולים וסופרמרקטים שונים ברחבי לוס אנג'לס, ביניהן 56 חנויות של רשת "ראלפ'ס". מטרת המבצע היתה להגדיל את יצוא המזון לארה"ב בכ – 30% לשנה.

יודגש כי במחצית הראשונה של השנה גדל יצוא המזון לארה"ב בכ-20% והסתכם ב-35 מליון דולר.