שירות חדש ל- Fritz: אופטימיזציה של שרשרת האספקה הגלובלית

חברת Fritz, המתמחה בפתרונות בניהול שרשרת אספקה, חתמה השבוע על הסכם עם חברת FedEx Trade Networks להפצה בלעדית של WorldTariffSM - פלטפורמה מתקדמת מסוגה בעולם המאפשרת לבצע אופטימיזציה של שרשרת האספקה הגלובלית. זאת במסגרת העמקת שיתוף הפעולה בין החברות


00:00 ,02.11.2011 מאת: מערכת פורט2פורט

חברת Fritz, מהמובילות בישראל במתן פתרון כולל לניהול שרשרת אספקה, תחל במתן שירות חדשני, באמצעות מערכת ה- WorldTariffSM - פלטפורמה מתקדמת מסוגה בעולם, המאפשרת לבצע אופטימיזציה של שרשרת האספקה הגלובלית.

מערכת ה- WorldTariffSM אוספת באופן שוטף ומספקת מידע "בלחיצת כפתור" על שיעורי המכסים והמיסים השונים הקשורים בפעילות סחר בינלאומי בלמעלה מ-130 מדינות, המהוות למעלה מ- 95% מהיקף היבוא העולמי בערך כספי.

בחברת Fritz ציינו כי השירות החדש יאפשר לחברות ישראליות, הפועלות בשווקים בינלאומיים שונים, לבצע אופטימיזציה של שרשרת האספקה הגלובלית ובכך לשפר את השליטה והבקרה על העלויות הלוגיסטיות (Total Landed Cost) ואת איכות הסיווג של הסחורות לטובת השגת שיעורי מס מינימליים וכתוצאה מכך לשפר את יכולת התמחור של הסחורות.

נזכיר כי חברת Fritz, מהמובילות בישראל במתן פתרון כולל לניהול שרשרת אספקה, החלה בשיתוף פעולה אסטרטגי עם FedEx Trade Networks, באוגוסט שנה וכי הסכם ההפצה החדש מהווה נדבך נוסף בהעמקת שיתוף הפעולה בין החברות.

אסף שלו, מנכ"ל Fritz התייחס הבוקר לדברים ואמר: "חתימת ההסכם הינה חלק ממהלך אסטרטגי כולל, אשר מטרתו פיתוח והרחבה של היכולות בתחומי שרשרת אספקה בנוסף למובילותה של Fritz בתחום השילוח הבינלאומי. השרות, שיכול לשפר משמעותית את כושר התחרות של יצואנים ישראלים, מחזק את יכולתה של חברתנו ליצור פתרונות גלובליים 'מקצה לקצה', ואנו נמשיך ונרחיב את שיתוף הפעולה עם FedEx Trade Networks על מנת לתת ערכים מוספים ללקוחותינו".

השרות ניתן על בסיס מנוי שנתי ליחיד או לקבוצה, ובמקביל מאפשר תשלום גם בגין פניה בודדת.

נציין כי בחברת Fritz מועסקים למעלה מ- 450 עובדים ב- 5 משרדים וכן בשני מרכזים לוגיסטיים בקיסריה ובקרית גת.