עכשיו זה רשמי: FedEx Trade Networks ופריץ קומפניס מכריזות על שותפות אסטרטגית

FedEx Trade Networks הינה חברה גלובלית צומחת בתחום שילוח מטענים בינלאומיים משולבי- ים ויבשה. ההסכם בין שתי החברות יחל לפעול בהדרגה במהלך החודשים הבאים


00:00 ,05.07.2010 מאת: מערכת פורט2פורט

FedEx Trade Networks הינה חברה גלובלית צומחת בתחום שילוח מטענים בינלאומיים משולבי- ים ויבשה. ההסכם בין שתי החברות יחל לפעול בהדרגה במהלך החודשים הבאים.

 

לאחר לא מעט שמועות שהתרוצצו בענף הלוגיסטיקה בישראל, הודיעה היום רשמית חברת FedEx Trade Networks, חברה בת של FedEx Corp., על כי בחרה בחברת פריץ קומפניס כשותפה האסטרטגית שלה לשוק הישראלי.

 

"אנו מצפים לשרת טוב יותר את לקוחותינו באמצעות השותפות האסטרטגית החדשה שייסדנו עם פריץ קומפניס ישראל," אמר פרד שארדט, נשיא ומנכ"ל FedEx Trade Networks. "היסטוריה ארוכה של שירות לקוחות מעולה והכרה מעמיקה של השוק הישראלי יאפשרו לנו  להרחיב את היצע פתרונות השילוח הגמישים והאמינים ביותר בתעשייה".

 

כאמור, הבוקר הודיעו החברות באופן רשמי על כוונתן להקים שותפות אסטרטגית. על פי ההסכם שנחתם, יפעלו שתי החברות להרחבת פעולות השילוח של מטענים בינלאומיים בים ובאוויר ויחזקו את מחויבותן ללקוחות ישראלים הפועלים בשוקי חו"ל ולחברות גלובליות הפועלות בישראל.

 

FTN (ר"ת FedEx Trade Networks) הינה חברה גלובלית צומחת בתחום שילוח מטענים בינלאומיים משולבי- ים ויבשה ומאז 2008 נוספו לחברה 26 משרדים בבעלותה הישירה באירופה, המזרח התיכון, אפריקה, אסיה ואמריקה הלטינית, וזאת כחלק מתוכנית התרחבות בינלאומית. במדינות אחרות שבהן החברה אינה פועלת באופן ישיר, ממסדת FTN  שותפויות אסטרטגיות עם חברות בעלות נוכחות מקומית חזקה, דוגמת פריץ קומפניס ישראל.

 

"אנו שואפים לתת ללקוחותינו את השירות הטוב והחדשני ביותר בתעשייה וכעת אנו יכולים לעשות זאת הודות לברית החדשה עם FedEx Trade Networks", אמר אסף שלו, מנכ"ל פריץ קומפניס ישראל, ומסר כי ההסכם בין שתי החברות יחל לפעול בהדרגה במהלך החודשים הבאים ויושלם מאוחר יותר, במשך השנה הנוכחית.

 

כזכור, במהלך חודש מאי הודיעה פריץ קומפניס ישראל על סיום הסכם השירות עם הספק הגלובלי UPS SCS לאור הכוונה של UPS למזג את פעילות השילוח והלוגיסטיקה בישראל, בדומה למדינות אחרות, ביחד עם פעילות בלדרות האקספרס תחת קורת גג אחת.

 

פריץ קומפניס ישראל היא חברת שילוח בינלאומית ותיקה שבבעלותה שני מתקני הפצה מתקדמים  בקיסריה וקריית גת. החברה מעסיקה למעלה מ-400 עובדים בשבעה אתרים. את החברה, שהיא חלק מקבוצת האחזקות של אבשלום נוריאל, מנהל המנכ"ל אסף שלו. יו"ר החברה הוא אריה נכטיגל.