עובדי חברת השילוח הבינלאומי אורדן קרגו ציינו את סיום שנת 2011 בסדנת בישול.
צוות עובדי החברה, שבימים כתיקונם עובד במרץ על מנת לשנע במהירות וביעילות מטענים, זנח את המקלדות, הפשיל שרוולים, לבש סינרים והתייצב לסדנת "קרב סכינים", בניצוחו של השף אבישי סייג ממסעדת פודסטפס בתל אביב.
וכך הגיעו עובדי החברה למטבח משוכלל בתל אביב וחולקו לשתי קבוצות. כל אחת מהקבוצות עבדה על הכנת תפריט איטלקי, שהורכב מראש על ידי סייג. לרשות כל קבוצה הועמדו המצרכים ועמדות עבודה משוכללות, כולל תנורים, כיריים ומכונות להכנת פסטה טרייה.
ברקע התנגנה לה מוזיקה, יין שחולק הגביר את הקצב וגם הסקפטים ביותר נשאבו אל המחבתות והסירים. הקבוצות נמדדו בעמידה בלוח זמנים, עבודת צוות, תוצאה טעימה והשארת המטבח נקי.
בסיום התחרות התיישבו הבשלנים לאכול את מעשה ידם להתפאר.