החברה זכתה במכרז השילוח הבינלאומי לייבוא של מטענים באוויר ובים מכל יבשת אירופה לשנתיים הקרובות. לאחרונה זכתה החברה במכרז של חברת החשמל לייבוא אווירי מאירופה
משרד הביטחון הודיע לאחרונה על זכייתה של חברת מנטפילד במכרז השילוח הבינלאומי לייבוא של מטענים באוויר ובים מכל יבשת אירופה לשנתיים הקרובות.
מחברת מנטפילד נמסר כי מכרז זה הוא מהגדולים בענף השילוח הבינלאומי והוא כבר השני ברצף בו זכתה החברה לאחר שבתחילת השנה אף זכתה במכרז של חברת החשמל לייבוא אווירי מאירופה.
לדברי אבנר שור, סמנכ"ל מסחרי בחברה, "בזכות פריסה רחבה של משרדי מנטפילד בחו"ל, יכולנו להגיש הצעה תחרותית במיוחד. משרדים אלה, בבעלותה של מנטפילד ישראל, ערוכים למתן שירות כולל ברמה הגבוהה ביותר, תוך מציאת פתרונות יצירתיים וגמישות רבה. רשת זו של משרדים היא שאפשרה לנו, למעשה, למצוא פתרונות של שירות ומחיר ברמה המתאימה בדיוק לדרישות משרד הביטחון.
שור הוסיף כי "זכייה זו מבטאת באופן ברור את האמון של שניים מהגופים הכלכליים החזקים במדינה, ביכולות של מנטפילד בתחומים רבים ומגוונים כמו שילוח, הנהלת חשבונות, כספים, ניהול בינלאומי ועוד".
חברת מנטפילד, שחגגה לא מזמן 30 שנה להיווסדה, היא בין החברות המובילות בישראל בתחום השילוח הבינלאומי והיא בבעלות משפחתית. מנטפילד התרחבה בשנים האחרונות במיוחד בתחום הפעילויות בחו"ל ובבעלותה כבר למעלה מ-10 משרדים באירופה, ארה"ב והמזרח הרחוק.
חברת מנטפילד זכתה במכרז של משרד הביטחון
החברה זכתה במכרז השילוח הבינלאומי לייבוא של מטענים באוויר ובים מכל יבשת אירופה לשנתיים הקרובות. לאחרונה זכתה החברה במכרז של חברת החשמל לייבוא אווירי מאירופה
00:00 ,16.09.2010
עשוי לעניין אותך
התנגדות בירדן לכוונת ישראל לייצא מכוניות משומשות
800 מפגשים עסקיים בביתן ישראל בתערוכת IBC
התמ"ת: ממצאי ביניים לגבי תלונת יבוא בהיצף של קשתות פלדה
רשות המסים: נעצר חשוד בהגשת רשימון כוזב לשם הסוואת קיזוז חשבוניות פיקטיביות
חברת TNT דורגה במקום הראשון במדד היציבות של הדאו ג'ונס
עלייה של 2.6 נקודות במדד מנהלי הרכש בחודש אוגוסט