חברת אייטרנס לוג׳יסטיקס תפעלה את המשלוח הראשון מדובאי בהובלה אווירית. מהחברה נמסר כי המשלוחים הבאים יהיו במכולות קירור כבר החל מינואר 2021.
לקוח החברה אשר עוסק ביבוא מזון מספר שנים, החל במגעים מול יצרן מזון בדובאי וכבר הביא את המשלוח הראשון במשלוח אווירי בטיסת אל-על לבדיקת השוק.
בחברת אייטרנס לוג׳יסטיקס ביקשו להודות לחברת אל על עבור השרות המסור, וציינו כי מורגש היחס החם מצד מדינות האמירויות (הן מצד הספקים וכן הסוכנים בדובאי).
אמיר סכר מחברת אייטרנס ציין כי ״הם מברכים על כל משלוח היוצא מארצם לישראל וכן על כל משלוח אשר נכנס לארצם״.
סכר הוסיף כי החברה תחל בשרשרת אספקה קבועה ללקוח נוסף החל מפברואר 2021. לדבריו, שיתוף הפעולה מוביל לשיתופי פעולה עם מדינות באזור וכן שרותי קונסולידציות בים דרך תורכיה ועוד.
עוד נמסר מחברת אייטרנס לוג׳יסטיקס, המעניקה ללקוחותיה שירותי שילוח בינלאומי עם פריסת סוכנים רחבה, כי היא רואה בדובאי HUB חדש של המזרח התיכון וכי מדובר בהתחלה חדשה ומבורכת.