במסגרת המהלך גייסה UPS 114 עובדים חדשים. החברה מסרה כי עד כה נשלחו מאות משלוחים בשירותי הייצוא החדשים וכי נרשם ביקוש רב לשירות היצוא האווירי. ליאור שגיא: פעילות החטיבה תהווה זרוע צמיחה משמעותית לשנים הבאות
חברת UPS ישראל משלימה בימים אלו את הקמת חטיבת UPS SCS אשר מציעה מגוון פתרונות חדשים שיתווספו לשירותי הבלדרות של החברה, כגון שירותי ייבוא וייצוא, שילוח אווירי וימי וכן משלוחים לתערוכות.
מהחברה נמסר כי עם השלמת המהלך תהיה חברת UPS החברה הראשונה בישראל אשר מציעה מערך גדול ומאוחד של כל השירותים הנדרשים לפעילות היבוא, היצוא, הלוגיסטיקה והאחסון תחת קורת גג אחת. שירותי השילוח החדשים משלבים בין שילוח מטענים אווירי ושילוח ימי, שחרור ממכס ושירותים נוספים.
השירותים החדשים כוללים בין היתר שירות ייצוא אווירי, אשר זוכה להיענות רבה מצד הלקוחות, ששלחו באמצעותו מאות משלוחים מאז השקתו בחודש יולי האחרון, וכן מערך יבוא אווירי אשר מושלם בימים אלה.
את החטיבה החדשה מנהל גל דיין, סמנכ"ל SCS, ומינויים נוספים בחטיבה כוללים את אייל ארמון, שהתמנה למנהל השילוח האווירי, אורלי חבר, שהתמנתה למנהלת היצוא האווירי, ולירון בן-ארי לוי, שהתמנתה למנהלת היבוא אווירי.
כמו כן, מחברת UPS ישראל נמסר כי היא מרחיבה את מערך העובדים שלה במחלקות נוספות, ומאז תחילת השנה גויסו למעלה מ-114 עובדים חדשים בכל דרגות הארגון: שירות לקוחות, לוגיסטיקה ועוד.
ליאור שגיא, מנכ"ל UPS בישראל, מציין כי עם הקמת החטיבה החדשה, לראשונה בישראל מוצעים כל פתרונות השילוח תחת קורת גג אחת. עוד צופה שגיא, כי פעילות זו תהווה זרוע צמיחה משמעותית לשנים הבאות.