חברת הסטרט-אפ Freightos הישראלית, המציעה פלטפורמת בוקינג מקוון לשילוח ימי ואווירי הקרוייה Freightos WebCargo, רכשה את חברת Air Freight Bazaar ההודית המציעה פלטפורמת תמחור למטען אווירי בשוק המקומי.
פרטים נוספים על הרכישה אינם ידועים.
דובר מטעם חברת Freightos אמר כי שוק המטענים ההודי ראה גידול מתמשך של 17% לעומת התקופה המקבילה אשתקד.
הדובר הוסיף: "רכישה זו משלבת את תעריפי המטען האווירי המתקדמים של WebCargo, את המכירות ואת פלטפורמת ה- eBooking, בה משתמשים למעלה מ -1,400 מובילים מובילים, ביחד עם נתח השוק של Air Freight Bazaar אשר מסתכם ב-300 סוכני מטען אווירי אזוריים מובילים".
עוד עולה כי לקוחות Air Freight Bazaar יקבלו גישה לפלטפורמה הקיימת של WebCargo, כולל גישה לתעריפי אוויר לפי דרישה, תמחור דינמי והזמנות באמצעות חברות תעופה כגון Lufthansa Cargo.
הרכישה, עפ״י דובר החברה, תכשיר את הקרקע להרחבת השימוש בפלטפורמה הדיגיטלית של Freightos.
אחד ממייסדי חברת Air Freight Bazaar חוזה ג 'ורג' אמר: "החזון שלנו מאז ומתמיד הינו לסייע לספקי השירותים הלוגיסטיים של הודו לשפר את רמת השירות עם הטכנולוגיה המתקדמת."
וינאי סתיה, המייסד הנוסף של Air Freight Bazaar, הוסיף: "עם Webcargo אנו יכולים להציע ללקוחותינו טכנולוגיה משופרת, גישה ישירה ליותר מ -300 חברות תעופה, ו- e-booking. אנחנו גם מתרגשים לייצג את WebCargo ו- Freightos בהודו".
מנכ"ל Freightos צבי שרייבר, אמר: " Air Freight Bazaarהינה חלוצה מובילה בתחום הדיגיטליזציה של ענף הלוגיסטיקה, ולכן ההתאמה שלנו איתם טבעית״.
"אנו נרגשים לבחון כיצד פלטפורמת WebCargo של Freightos יכולה להביא ליעילות רבה יותר לשוק המטען האווירי של הודו".