חברת קרגו אמרפורד ערכה הבוקר טקס קביעת מזוזה לכבוד מעבר משרדי המטה של החברה מתל אביב למודיעין – שם יש לחברה שטח משרדי של 2,000 מ״ר והינו חלק מפרויקט הכולל 26,000 מ״ר של מרכז לוגיסטי מהמתקדמים בישראל. נזכיר כי פעילות המרלו״ג של קרגו אמרפורד במודיעין הושקה לפני מספר חודשים.
נציין כי משרדי החברה החדשים והיפים עוצבו בסטנדרטים גבוהים והושם בהם דגש רב על סביבת העבודה ורווחת העובדים. המשרדים החדשים, שעוצבו בסגנון הייטקי, מרווחים מאוד וכוללים מתחמי אירוח וחדרי ישיבות לשימוש העובדים והלקוחות.
יוחנן פלץ, יו״ר קבוצת קרגו אמרפורד, ציין במהלך האירוע הבוקר כי ״לאורך כל הדרך היה לנו מזל גדול עם אנשים מדהימים - עובדים, ספקים ולקוחות שהביאו אותנו לרגע הזה. 39 שנים אחרי שהתחלנו - לילי, מרים ואני בדירה קטנה של שני חדרים למבנה החדש והמודרני הזה. תודה רבה ללילי מלניק ומרים לוי שעבדו יום ולילה בחריצות כדי שנוכל לעבור מהחברה שמוקמה בין 300 החברות בענף לבין חמש החברות המובילות בענף כיום״. בנוסף, פלץ הודה לשותפים העסקיים שהפכו לחברים במהלך הדרך.
פלץ ביקש להודות גם לשני המנכ״לים המשותפים, אלי מלניק וערן פלץ, המהווים את דור ההמשך של דור המייסדים. ״יצרנו ספינה גדולה, מצוידת היטב בטכנולוגיה עם צפי לעתיד. לספינה הזאת יש יכולות לחצות אוקיינוסים של עסקים והזדמנויות. ברור לנו שלא פשוט לנווט אנייה כזאת, וגם ברור לנו שצריך להמשיך לצייד אותה, אבל חריצות, רגישות לעובדים ודביקות במטרה יחד עם מזל יובילו אותנו ליעד״.
המרכז הלוגיסטי החדש של קרגו אמרפורד במודיעין מורכב משלושה מחסנים עיקריים כאשר אחד מהם יוקדש כולו לפעילות האי-קומרס. שני המחסנים האחרים יקלטו ויפיצו ברמת המשטחים והקרטונים. במרלו״ג החדש פועלות מלגזות ייחודיות מנותבות WMS המסוגלות להגיע עד לגובה של 17.8 מטר. במקום ניתן לקלוט ולהטעין 52 משאיות בו זמנית. לדברי החברה מדובר במרכז לוגיסטי ייחודי המאפשר לספק שירותי מיקור חוץ ולשרת את שני עולמות ה-B2B וה-C2B באותו מתחם תחת אותה שדרה ניהולית.