בנדא מגנטיק משלשת את שטחי הלוגיסטיקה שלה בפארק קיסריה

ענקית הייבוא הישראלית בנדא מגנטיק משלשת את שטחי הלוגיסטיקה שלה בפארק קיסריה לכדי כ-8,600 מ״ר. העסקה נחתמה ל-5 שנים עם אופציה להארכה ל-5 שנים נוספות בהיקף כספי מוערך של כ-25 מיליון שקל


10:57 ,18.02.2025 מאת: מערכת פורט2פורט

בנדא מגנטיק, שבבעלות מרדכי (מוקי) בן דוד, המתמחה בייבוא של ציוד מחשוב ותקשורת, מוצרי לייף סטייל, מוצרי ספורט ומוצרים לבית, ממשיכה בתנופת הצמיחה ומשלשת את שטחי הלוגיסטיקה שלה בפארק העסקים החכם קיסריה לכדי כ-8,600 מ״ר. העסקה נחתמה ל-5 שנים עם אופציה להארכה ל-5 שנים נוספות. מחירי השכירות החודשיים המוערכים בפארק העסקים קיסריה מגיעים לכדי כ-55 שקל למ״ר לוגיסטיקה, על כן היקפה הכספי הכולל של העסקה יגיע לכדי 25 מיליון שקל. 


בנדא מגנטיק היא הנציגה הרשמית בישראל של עשרות מותגים בינלאומיים מובילים כמו XBOX, Logitech, DJI, WD ו-SanDisk. החברה החלה את פעילותה בפארק העסקים החכם בשנת 2022, כאשר שכרה כ-2,600 מ״ר במרכז לוגיסטי השחם. לאור הצמיחה המואצת והדרישה להגדיל משמעותית את שטחי האחסנה, בחרה הנהלת בנדא מגנטיק להתרחב ולהישאר בתוך פארק העסקים קיסריה, המהווה עבורה בית חם כבר מעל 3 שנים.

המרכז הלוגיסטי החדשני האשל הוקם על ידי החברה לנכסי קיסריה אדמונד דה רוטשילד, בחלקו הדרומי של פארק העסקים בהשקעה של כ-40 מיליון שקל. המרלו״ג המשוכלל משתרע על שטח קרקע של כ-23,000 מ״ר בהיקף בנוי כולל של כ-14,500 מ״ר.

 

לצד מיקומו הגיאוגרפי וקרבתו לצירי תחבורה ראשיים (כבישים 2, 4 ו-6), מאופיין המרלו״ג ברמת גימור גבוהה ביותר. תכנון המרלו"ג נעשה בהקפדה יתרה ובאמצעות מומחים בתחום והוא מאופיין במערכות ובתשתיות מתקדמות ומותאם לתקנים ולדרישות העדכניות ביותר. המרלו״ג מושתת על קונספט המודולארי שיתופי המאפשר לדיירים לשכור מרכז לוגיסטי התפור בדיוק לפי מידתם (Tailor Made).

 

אריאל אמור, מנכ״ל בנדא מגנטיק: ״הלוגיסטיקה היא המפתח לצמיחה - תשתיות יעילות הן הכרחיות להמשך ההתרחבות העסקית. החברה מסתכלת חמש שנים קדימה ומבינה שאי אפשר להמשיך לגדול ללא מרכז לוגיסטי מתקדם שיספק שירות מיטבי ללקוחות. פארק העסקים החכם קיסריה מספק את התשתית האידיאלית להמשך פיתוח החברה,  יחד עם צוות מקצועי ברמה גבוהה״.