אוריין: כבר לא ״תאגיד קטן״

המשמעות היא כי שווי החברה עבר את ה-300 מיליון שקל בבורסה לניירות ערך בתל אביב. החברה דיווחה עוד כי שכרה מגרש של 25 דונם במושב בית חלקיה ותשקיע בהקמתו כ-15 מיליון שקל


13:26 ,01.01.2018 מאת: מערכת פורט2פורט

חברת אוריין דיווחה היום לבורסה לניירות ערך כי היא חדלה להיות תאגיד קטן, וכי תחדל ליישם את ההקלות לאחר דוחות ליום 30.9.2018.

 

החברה דיווחה כי בהמשך לדו״ח שפרסמה במהלך מרץ 2014 אודות היותה תאגיד קטן החברה מעדכנת כי בהתאם להוראות התקנות החל מיום 1 בינואר 2018 החברה אינה עונה עוד על הגדרת ״תאגיד קטן״, הואיל ושווי מניות החברה בבורסה לניירות ערך בתל אביב הינו מעל הסף הקבוע לעניין זה.

 

נציין כי על פי תקנות הבורסה השווי הממוצע של המניות על ״תאגיד קטן״ הינו נמוך מ-300 מיליון שקל.

 

נזכיר כי במהלך דצמבר אוריין התקשרה בהסכם שכירות באזור המועצה האזורית נחל שורק בשטח כולל של כ-25 דונם. עליו יוקם מרכז לוגיסטי במושב בית חלקיה. על פי הודעת אוריין, דמי השכירות השנתיים עבור המרכז הלוגיסטי שיוקם במקום ושיהיה מוכן תוך 18 חודשים, הינם 7 מיליון שקל בשנה. אוריין דיווחה עוד כי על פי הערכותיה תידרש להשקיע במרכז הלוגיסטי החדש כ-15 מיליון שקל.