למשרד התחבורה יש תוכניות מרחיקות לכת בנוגע לפיתוח התשתיות בישראל. מדובר בתוכניות שיביאו לחיזוק החוליות השונות לאורך השרשרת הלוגיסטית.
בין השאר, עומדת על הפרק עומדת הכוונה להכניס מפעילים פרטיים לרציפים החדשים שיוקמו בסמוך לנמלי אשדוד וחיפה, להרחיב את התשתית התחבורתית והמסילתית, לחזק את מדיניות השמיים הפתוחים על ידי חתימה על שורה של הסכמים בינלאומיים בתובלה האווירית. והיד, ככל הידוע, עוד נטויה.
אולם, בדרך אל המטרה מתמודד הלקוח הישראלי עם סכסוכי עבודה ושביתות, עם ייקור דרסטי בתעריפי הובלת המטען ברכבת, עם רגולציה וביורוקרטיה מכבידות, עם מאבק בלתי מתפשר בין הממשלה לוועדי העובדים, כשהכל על חשבון הלקוח, שמנסה להתמודד למול סביבה גלובלית תחרותית.
האם אכן אנו לקראת המהפיכה בתשתיות? עד כמה משפיעות התשתיות על הסביבה התחרותית? כיצד – והאם אפשר - לנהל שרשרת לוגיסטית על רקע שביתות ועיצומים? היכן ממוקם הלקוח במאבק בין הממשלה לוועדי העובדים, ועד כמה הוא משלם על אותו מאבק? האם מקבלי ההחלטות מוכנים לראות את כל התמונה וקובעים את עמדתם על בסיס מקצועי בלבד?
הפעם יש ללקוח הזדמנות להשמיע את קולו בצורה רמה וברורה. זה יקרה במסגרת מושב ייחודי, שייערך תחת הכותרת "השרשרת הלוגיסטית בראיית הלקוח". המושב יתקיים במסגרת ועידת PORT2PORT לשנת 2014 בהנחיית העיתונאי הבכיר גדי סוקניק.
בפאנל ייקחו חלק מנהלי הלוגיסטיקה מהבכירים במדינת ישראל: גיל אור מחברת גלעם, יורם אשל מחברת טבע, יונת בירנצויג מסטארפלסט תעשיות, דודי בסון מקבוצת נייר חדרה, שי ישמח מאבן קיסר וחיים שפיר מקבוצת אסם.
חברי הפאנל יתייחסו להיבטים השונים של השרשרת הלוגיסטית מנקודת ראות הלקוח, להשפעות גלובליות על הסחר הישראלי ולשיקולים שלהם בבחירת ספקים לוגיסטיים. תינתן האפשרות לשאלות מהקהל.
לצפיה בסדר היום ולהרשמה - לחצ/י כאן