אתמול בשעות אחה״צ נחתם בחברת גדות מסופים הסכם עבודה קיבוצי מיוחד. מהחברה נמסר כי המשא ומתן בין ההנהלה והעובדים נמשך מספר חודשים, הסתיים בהצלחה וההסכם החדש יהיה בתוקף בארבע השנים הקרובות.
מנכ״ל גדות, מוטי לוין, אמר ״אני שמח וגאה על חתימת הסכם עבודה ארוך טווח, שמבטא את חוסנה של גדות ואת היותה בית לכל עובדיה. עובדינו הינם דוגמה לשירותיות ומסירות, והם אלה שמבדלים את גדות מהמתחרים. אני מודה לוועד העובדים ובמיוחד לעומד בראשו, יניב ברוך, על ניהול מו״מ ענייני ומקצועי. בזכות הגישה העניינית הגענו לתוצאה שכולה הישג - הן לעובדים והן לחברה״.
לוין הודה להסתדרות הכללית ולמחזיק תיק גדות בהסתדרות, רמי זערור, על הסיוע בהשלמת המהלך. זערור התייחס לדברים ואמר: ״נהנינו להשקיף על תהליך המו״מ שהתקיים בשקיפות ובכבוד הדדי. לאחר בדיקה מעמיקה שקיימנו, אנו מגבים ומאשרים את ההסכם ומודים ליו״ר ועד העובדים ולמנכ״ל החברה הפורש, מר מוטי לוין, על תוצאה מכובדת ומכבדת״.
יניב ברוך, יו״ר ועד עובדי גדות אמר כי ״הסכם העבודה שנחתם היום הוא ברית בין העובדים וההנהלה. ההסכם נותן מסגרת חשובה, אבל מה שמגדיר את איכות החיים שלנו זה היחס בין האנשים. אני רוצה להודות למוטי על ההנהגה של החברה בתקופה קשה ועל הדלת הפתוחה תמיד והדיבור בגובה העיניים. אני בטוח שהבעלים בחרו במחליף שיש לו את אותן תכונות ואנו מבטיחים את המשך שיתוף הפעולה לטובת כל הצדדים״.