PORT2PORT 2019: תערוכת ענק, eCommerce, אוטומציה ודיגיטציה בשרשרת האספקה

הועידה והתערוכה הגדולה בישראל PORT2PORT 2019 תיערך ב-25 ביוני 2019 בגני התערוכה בתל אביב. 2500 מבקרים צפויים לקחת חלק בתערוכת ענק ובוועידה ומושבים מקצועיים עם מיטב המומחים ואנשי המקצוע. ההתמקדות השנה: eCommerce, אוטומציה ודיגיטציה


14:23 ,28.05.2019 מאת: מערכת פורט2פורט

בעוד כחודש ותחת הכותרת ״חדשנות לאורך שרשרת האספקה״ תיערך הוועידה והתערוכה של PORT2PORT לשנת 2019. מדובר באירוע ענק, הגדול מסוגו בישראל, שהפך למסורת בתחומי הספנות, הלוגיסטיקה ושרשרת האספקה והשנה תהיה זו השנה ה-13 ברציפות בה הוא יתקיים. האירוע מהווה את נקודת המפגש המרכזית בין ספקי השירותים הלוגיסטיים לאורך שרשרת האספקה לבין בעלי המטענים, יבואנים ויצואנים, קניינים וסוחרים.

 

גם השנה האירוע ייערך בשיתוף פעולה עם המגזין ״שרשרת האספקה״ בבעלות ראובן קינן וכבעבר, הוועידה והתערוכה יאגדו תחת קורת גג אחת חברות מהתחום הלוגיסטי, הספנות, שרשרת האספקה וה- eCommerce. בסה״כ צפויים לקחת חלק בארוע כ- 2500 אורחים.

 

האירוע יכלול תערוכה עשירה וססגונית, הגדולה והמקיפה מסוגה בישראל, המתפרשת על שטח ענק של 4000 מ״ר ובהשתתפות עשרות רבות של ספקי השירותים הלוגיסטיים המובילים. עם הרבה נטוורקינג, כיבוד קל, הפתעות, ומעל לכל אווירה טובה שמאפיינת את אירועי הוועידה בכל שנה ושנה, צפויים לפקוד את הארוע כולו אלפי מבקרים בדרגי ניהול ותפעול גבוהים. הפורטפוליו של המציגים יכלול את חברות נמל, חברות ספנות, לוגיסטיקה ומסופים ימיים ואוויריים, ספקי פתרונות למערכות אחסון וליקוט, העמסה ופריקה ויבואני מלגזות ומתקני הרמה, ספקי מערכות אריזה, שקילה ומדידה, ספקי מערכות ניהול ומידע ו- eCommerce, נדל״ן לוגיסטי.

 

במקביל לתערוכת הענק תיערך ועידה מרכזית ועדכנית, אשר תעסוק בנושא ״מהפכת הדיגיטציה בשרשרת האספקה״ ולאחריה ייערכו שני פיצולים עם מושבים מקצועיים שיתמקדו בנושא ״לוגיסטיקה בעידן ה- eCommerce״ ובנושא ״אוטומציה בשרשרת האספקה״. בועידה ובמושבים יקחו חלק מיטב אנשי המקצוע המובילים ביחד עם אורחים בדרג בכיר מחו״ל, כחברי פאנל וכמרצים, במסגרת סדרת סקירות ופאנל מורחב, ושם יציגו את כל מה שחדש לאורך השרשרת הלוגיסטית בים, באוויר, ביבשה ובסביבה הווירטואלית. 

 

האירוע יכלול תערוכה עשירה וססגונית, הגדולה והמקיפה מסוגה בישראל, המתפרשת על שטח ענק של 4000 מ״ר ובהשתתפות עשרות רבות של ספקי השירותים הלוגיסטיים המובילים

 

את הוועידה, אשר תתמקד בדיגיטציה לאורך השרשת הלוגיסטית, ינחה כמיטב המסורת של השנים האחרונות העיתונאי גיא זהר ובין המרצים וחברי הפאנל נציין את יו״ר חברת נמל חיפה אשל ארמוני, יו״ר חברת נמל אשדוד אורנה הוזמן בכור, מנכ״ל צים אלי גליקמן, מנכ״ל ומייסד Freightos צבי שרייבר, מנכ״ל חברת נמל חיפה מנדי זלצמן, מנכ״ל מארסק ישראל דייויד גולין, מנכ״לית DSV בישראל סיגל מנהיים קצוביץ׳ ובכירים נוספים. 

 

כאמור, בתום הוועידה ייערכו במקביל שני מושבים מקצועיים עם מיטב אנשי המקצוע. המושב הראשון יעסוק בנושא ״לוגיסטיקה בעידן ה- eCommerce״ והוא ייערך בשיתוף עם חברת DHL אקספרס. המושב יציע רצף הרצאות ופאנל מומחים שינסו להשיב לשאלות כיצד למכור יותר? כיצד להפוך את הלוגיסטיקה למנוע צמיחה? מהן המגמות?. מושב זה מיועד למנהלים ואנשי מקצוע מעולם ה- eCommerce, לחברות המעוניינות להתחיל בפעילות סחר אלקטרוני בארץ ובעולם (B2B, B2C, B2G) וספקי שירותים לוגיסטיים המעוניינים ללמוד ולהכיר את האתגרים וההזדמנויות בעולם האיקומרס. את התוכן המקצועי של המושב ינהל אלעד גולדנברג, יועץ אסטרטגי ומומחה לאיקומרס, מקים הפעילות העסקית של ebay ישראל ובמסגרת המושב ייקחו חלק חברות מובילות ומרכזיות.

 

המושב השני ייערך בשיתוף פעולה עם חברת פריץ והוא יעסוק בנושא ״אוטומציה בשרשרת האספקה״. במושב זה תוצג הפרקטיקה של הטכנולוגיה והשילוב הקיים בשרשרת האספקה, בהשתתפות בכירים מחברות המציעות מובילות טכנולוגית, בכדי לתת ראייה עמוקה יותר ליכולות הנוכחיות והעתידיות. המושב יתמקד בנושאים: אוטומציה במחסנים לוגיסטיים ובשינוע, רחפנים בשרשרת האספקה, בינה מלאכותית (AI) ולמידת מכונה (Machine Learning), אוטומציה רובוטית, בוטים ואוטומציית פרוצדורות ותהליכים, הדפסת תלת מימד.

 

כאמור, הארוע ייערך ב- 25 ביוני 2019 בביתן 2 גני התערוכה ת״א בין השעות 08:30-17:00. הכניסה לתערוכה אינה כרוכה בתשלום אך מחייבת רישום מוקדם ואילו הכניסה לועידה ו/או למושבים המצקועיים כרוכה בדמי רישום בסך 300 ש״ח (לא כולל מע״מ). 

 

ההרשמה החלה. לכניסה לאתר הוועידה והתערוכה ולהרשמה לאירוע לחצו כאן