חברות סטארט אפ מתחום הקלינטק למסע פגישות עם משקיעים בארצות הברית

נציגים של 15 חברות ייפגשו עם משקיעים פרטיים וחברות בשיקגו וישתתפו בכנס קלינטק פורום בסן פרנסיסקו


13:20 ,10.03.2014 מאת: מערכת פורט2פורט

משלחת ישראלית של 15 חברות סטארט אפ בתחום האנרגיה ומים יצאה למספר פגישות עם משקיעים בארצות הברית.

 

 הנספחות המסחרית של משרד הכלכלה בשיקגו אירגנה למשלחת מפגש עם נציגים של חברות ועם משקיעים פרטים. לאחר מכן תמשיך המשלחת לסן פרנסיסקו, שם תשתתף בכנס המשקיעים המוביל בתחומו "קלינטק פורום".

 

חברי המשלחת ישתתפו בפאנל מיוחד על ישראל וכן יקיימו פגישות עסקיות שתואמו על ידי הנספחות המסחרית בסן פרנסיסקו. מטרת הביקור היא חשיפת החברות הישראליות בפני משקיעים, לקוחות פוטנציאלים ויצירת קשרים עם שוטפים אסטרטגיים.

 

המשלחות היא יוזמה משותפת של המטה לקידום השקעות במשרד הכלכלה, מינהל סחר חוץ במשרד, משרד התשתיות הלאומיות האנרגיה והמים, מכון היצוא וקרןBIRD Energy .

 

מנהל המטה לקידום השקעות ותוכנית ניוטק במשרד הכלכלה עודד דיסטל: "זיהינו את תחום ההשקעות כמכשול המהותי ביותר העומד בפני חברות קלינטק ישראליות המבקשות לצמוח. אני שמח שכל הגורמים המעורבים בהוצאת המשלחת שילבו כוחות לטובת התעשייה הישראלית".  

 

הנספח המסחרי של משרד הכלכלה בשיקגו יריב בכר: "החברות מציעות פתרונות חדשניים, שמעוררים עניין רב בחברות מובילות באזור. הן בוחנות את המוצרים הישראלים כאפשרות להעשיר את סל המוצרים והשירותים שהן נותנות, על ידי שילוב פתרונות שמגדילים את היעלות ואת הרווחיות בו זמנית".

 

הנספח המסחרי של משרד הכלכלה בסן פרנסיסקו גילי עובדיה: "החברות הישראליות נושאות בשורה של חדשנות טכנולוגית. ועל רקע הבצורת בקליפורניה, קיים צימאון רב לפיתוחים טכנולוגיים חדשים, המספקים פתרונות בתחום אנרגיה והמים. המשלחת הישראלית מקבלת זרקור ותשומת לב חסרת תקדים בכנס בינלאומי מסוג זה".