הקונפרנס יפקוד את הנמל המצרי עם שמונה אוניות בקיבולת של 4,000 –4,500 TEU. משלחת מטעם חברת MOL היפנית בחנה אפשרות להרחיב את פעילותה בנמל
חברת הספנות היפנית MOL הודיעה כי הקונפרנס החדש TNWA החל להציע שירות משותף למערב הים התיכון וזאת החל מ-26.4.2008.
ההודעה התקבלה בעקבות ביקור של משלחת מטעם חברת הספנות היפנית Mitsui O.S.K. Lines, Ltd בתחילת חודש אפריל בנמל דמיאטה לחוף הים התיכון במצרים ופגישתה עם סגן מנהל הנמל הגנרל ימיה אלסייד הדאייה.
בפגישה סוכם כי אוניות החברה היפנית יחלו לפקוד את נמל דמיאטה בהפלגות בקווים השונים. הקונפרנס כולל את החברות APL, Hyundai Merchant Marine, (HMM) Mitsui O.S.K. Lines (MOL)בשיתוף CMA CGM ויכלול שמונה אוניות בקיבולת של 4,000 ו-4,500 TEU.
מסלול ההפלגה החדש יפקוד את הנמלים הבאים: שנחאי, נינגבו, הונג קונג, צ'יוואן, סינגפור, קילנג, דמיאטה, גנואה, ברצלונה, פוס, דמיאטה, ג'דה, קילנג, סינגפור, צ'יוואן, שנחאי.
כמו כן בחנה משלחת MOL בדמיאטה את האפשרות להרחבת מספר אוניות המכולה, מכליות הנפט, אוניות הנושאות כלי רכב ואוניות הסוחר השייכות לחברה אשר יפקדו את נמל דמיאטה. סגן מנהל נמל דמיאטה הבהיר כי הנמל מוכן לקלוט באופן מיידי את האוניות המובילות כלי רכב וכי הנמל מצויד היטב לטיפול באוניות אלה.
קונפרנס TNWA יפקוד את נמל דמיאטה
הקונפרנס יפקוד את הנמל המצרי עם שמונה אוניות בקיבולת של 4,000 –4,500 TEU. משלחת מטעם חברת MOL היפנית בחנה אפשרות להרחיב את פעילותה בנמל
00:00 ,05.05.2008
עשוי לעניין אותך
תוניסיה תרכוש 16 מטוסים מאיירבוס
לוידס: פרס לטורקון ליין על שירות מצטיין
התעשיינים: 95% מהרשויות המקומיות קנו דגלי ישראל בסין
ירידה של 17.2% ביצוא יהלומים מלוטשים בחודש אפריל 2008
אוניית מכולות של APL עגנה בנמל נסיכות אלשארג'ה
חברת Air Europa תפעל בקו ישראל – ספרד