קבוצת DP World תחתום על חוזה להקמת אזור לוגיסטי בנמל ג׳דה

בדצמבר 2019 זכתה חברת DP World בזיכיון לבנייה, הפעלה והעברת בעלות לניהול ופיתוח מסוף המכולות הדרומי בנמל ג׳דה וזאת במסגרת הסכם השקעה בשווי של 500 מיליון דולר לשיפור ושדרוג הנמל


09:57 ,15.06.2022 מאת: מערכת פורט2פורט

רשות נמל ג׳דה בסעודיה אישרה מוקדם יותר השבוע כי קבוצת DP World מדובאי תפעיל אזור לוגיסטי בנמל. טקס חתימת החוזה יתקיים ב-19 ביוני.

 

יצוין כי רשות הנמלים הסעודית (מוואני) וחברת הענק מדובאי הכריזו באוקטובר אשתקד על תחילת עבודות הבנייה של השלב הראשון של פרויקט פיתוח מסוף המכולות הדרומי בנמל האיסלאמי של ג׳דה.

 

בדצמבר 2019 זכתה חברת DP World בזיכיון לבנייה, הפעלה והעברת בעלות (BOT) לניהול ופיתוח מסוף המכולות הדרומי בנמל ג׳דה וזאת במסגרת הסכם השקעה בשווי של 500 מיליון דולר לשיפור ושדרוג הנמל המרכזי של הממלכה המפרצית. יכולת הטיפול של נמל ג׳דה מגיעה ל-2.4 מיליון מכולות מדי שנה.