האונייה המצרית "בדר 1" נעלמה בים סוף לפני מספר ימים. האונייה יצאה מנמל סואץ בדרכה לנמל פורט סודאן ועל סיפונה צוות של 14 איש
מצרים ממשיכה בחיפושים אחר אונייה מצרית אשר נעלמה בים סוף לפני מספר ימים. עוזר שר החוץ המצרי לעניינים קונסולריים השגריר אחמד אלקוויסיני מסר כי האונייה "בדר 1" יצאה מנמל סואץ בדרכה לנמל פורט סודאן ועל סיפונה צוות של 14 איש מהם תשעה מצרים בהם קפטן האוניה, ארבעה סודנים ואזרח תימני אחד.
מרכז החיפושים וההצלה של כוחות הימייה של מצרים מבצע בשיתוף מסוקי חיפוש סריקות מול חופי מצרים אחר האונייה הנעדרת, אולם החיפושים העלו עד כה חרס.
האונייה נשאה מטען סחורות במשקל של 1,700 טון. החברה הבעלים של האונייה היא חברת "אפרו אסיה" ממשיכה במקביל במגעים עם המדינות השונות השוכנות לחוף תוואי ההפלגה של האונייה למציאת האונייה. החברה הדגישה כי האונייה עומדת בכל תקני הבטיחות והתקינות הדרושים וזכתה לכל האישורים הדרושים לפני ההפלגה מנמל סואץ.
מצרים: חיפושים אחר אוניית סוחר שנעלמה
האונייה המצרית "בדר 1" נעלמה בים סוף לפני מספר ימים. האונייה יצאה מנמל סואץ בדרכה לנמל פורט סודאן ועל סיפונה צוות של 14 איש
00:00 ,07.02.2008
עשוי לעניין אותך
מצרים השלימה התשתיות ליישום היוזמה האמריקאית לאבטחת מכולות CSI
מצרים תניח כבל תקשורת תת ימי חדש
נוראסיה: שירות חדש לצפון אפריקה
שיבושים ברשת האינטרנט במפרץ עקב ניתוק כבל ימי
עלייה במחירי כרטיסי הטיסה במפרץ
JAS מעבירה פעילותה בנסיכויות המפרץ לקריה הלוגיסטית בדובאי