מצרים: הפסקת פעילות זמנית של חברת התעופה Air Alexandria

הקפאת פעילות החברה היא זמנית, וזאת עד שיבוצעו התיקונים וההתאמות הדרושים מבחינה טכנית, ומנהלית וכן תיקון כל החריגות שעלו במבדקים שבוצעו בחברה לאחרונה


00:00 ,15.11.2007 מאת: מערכת פורט2פורט

הקפאת פעילות החברה היא זמנית, וזאת עד שיבוצעו התיקונים וההתאמות הדרושים מבחינה טכנית, ומנהלית וכן תיקון כל החריגות שעלו במבדקים שבוצעו בחברה לאחרונה
 
רשות התעופה האזרחית של מצרים הודיעה כי החליטה להקפיא לאלתר את פעילותה של חברת התעופה הפרטית Air Alexandria, וזאת עקב אי עמידה במבדקים שבוצעו בה.
 
על פי ההודעה, הקפאת פעילות החברה היא זמנית, עד שיבוצעו התיקונים וההתאמות הדרושים מבחינה טכנית, ומנהלית וכן תיקון כל החריגות שעלו במבדקים שבוצעו בחברה לאחרונה.
 
סגן ראש רשות התעופה האזרחית של מצרים, עמאד סלאם, מסר בין היתר כי החברה התבססה על עובדים זרים ובכך עברה על החוק במצרים וכן הפרה את הרשיון שהעניקה לה רשות התעופה האזרחית המצרית.
 
יצוין כי חברת התעופה Air Alexandriaהוקמה לפני כשנתיים על ידי קבוצת משקיעים ממצרים ומירדן ופעלה בעיקר בטיסות מאלכסנדריה במצרים לרבת עמון בירת ירדן בממוצע פעמיים בשבוע. כמו כן ביצעה החברה טיסות לבירות המפרץ וכן הטיסה עולים לרגל למכה דבר שהגביר את התחרות מול המוביל הלאומי של מצרים Egypt Airבעקבות העובדה שהחברה החלה לנגוס בפעילותה של האחות הגדולה.