הקים שירות אשר נועד לאפשר לציבור ובעיקר לשותפים לעבודה מול שלטונות המכס להעביר מידע לרשויות המוסמכות על הברחות סחורות, סחורות מזויפות, מסמכי יבוא ויצוא מזויפים ועוד
שלטונות המכס של נסיכות דובאי מצאו דרך מקורית להילחם בתופעת ההברחות וזיופי המסמכים בכל הקשור לפעולות יצוא ויבוא בנסיכות. מכס דובאי הודיע על הקמת שירות חדש הנושא את השם "סאהם" (תרום) אשר נועד לאפשר לציבור ובעיקר לשותפים לעבודה מול שלטונות המכס להעביר מידע לרשויות המוסמכות על הברחות סחורות, סחורות מזויפות, מסמכי יבוא ויצוא מזויפים ועוד.
בהודעתו מבהיר המכס של דובאי כי מטרת השירות החדש להגן את החברה המקומית מכל פגיעה וכן על הכלכלה המקומית ועל זכויות החברות לקניין רוחני.
מכס דובאי קרא לכל שכבות החברה בנסיכות לתרום על מנת לשמור על בטחון החברה ויציבותה באמצעות מתן הודעות מהירות על פעילות שלילית דוגמת הברחת סחורות אסורות ביבוא בתיקי יד של נוסעים, או במטעני אוויר וים.
עוד נמסר כי מכס דובאי הכשיר קבוצה נבחרת של עובדים המיומנים בקליטת ההודעות והמידעים, ניתוחם וטיפול בהם וזאת במקביל להקמת מאגר מידע בתחום הפועל 24 שעות ביממה.
ברשות המכס של דובאי מבטיחים כי ישמרו על סודיות המידע ולא יטילו על מוסר המידע כל אחריות משפטית וחוקית.
מכס דובאי חנך מערכת מלשינון
הקים שירות אשר נועד לאפשר לציבור ובעיקר לשותפים לעבודה מול שלטונות המכס להעביר מידע לרשויות המוסמכות על הברחות סחורות, סחורות מזויפות, מסמכי יבוא ויצוא מזויפים ועוד
00:00 ,27.08.2009
עשוי לעניין אותך
רשות המסים: הסחר בין ישראל לרשות הפלסטינית – כ-19 מיליארד שקל
מספנות דובאי השמישה מנוף חדיש
פסק דין מחמיר בעניין פסילת ערך עסקה לצורכי מכס
בית המשפט וסיווג טובין: כיצד מפרשים את המונח "המיוחדים ל...."
עובדי מ. הולצמן: המשרד נפל קורבן למעשי זיוף ותרמית
שר התמ"ת: אסור לנו לשקוט על שמרינו