כווית: שיבושים פעילות בשדה התעופה הבינלאומי עקב עיצומי עובדים

עובדי השדה דורשים העלאה במשכורת ותוספת ידיים עובדות. העובדים שיבשו את העבודה בשדה ומנעו המראות ונחיתות למעט טיסות חירום וטיסות צבאיות


00:00 ,19.11.2007 מאת: מערכת פורט2פורט

עובדי השדה דורשים העלאה במשכורת ותוספת ידיים עובדות. העובדים שיבשו את העבודה בשדה ומנעו המראות ונחיתות למעט טיסות חירום וטיסות צבאיות
 
שיבושים בתנועת המטוסים בשדה התעופה הבינלאומי של נסיכות כווית זה היום השני ברציפות וזאת עקב עיצומים שנוקטים עובדי השדה הדורשים העלאה במשכורתם ותוספת ידיים עובדות.
 
העובדים שיבשו את העבודה בשדה התעופה הבינלאומי של כווית הבירה למשך שעתיים אתמול, ומנעו המראות ונחיתות למעט טיסות חירום וטיסות צבאיות.
 
העובדים בשדה התעופה של כווית מוחים על הכוונה להפריט את חברת התעופה הרשמית של כווית, המחזיקה גם את שדה התעופה הבינלאומי, והפיכתה לחברה בעירבון מוגבל.
 
שדה התעופה הבינלאומי של נסיכות כווית רשם בחודש אוגוסט 2007 גידול של 11% בתנועת הנוסעים לכדי 754 אלף איש ב-5,329 טיסות וכן 15 מיליון קילוגרם מטען.