נרשמה ירידה של 4% לכדי 224.5 מיליון דולר. מגזר הטוויה והטקסטיל תופס את המקום הראשון ביצוא מהמחוז, ולאחריו מגזר התרופות הווטרינריות
ירידה של 4% נרשמה בהיקף היצוא של החברות הרשומות בלשכת המסחר של מחוז אירביד בצפון מערב ירדן בחציון הראשון של השנה לכדי 224.5 מיליון דולר, וזאת לעומת 234 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
לשכת המסחר והתעשייה של אירביד מדווחת כי מגזר הטווייה והטכסטיל תופס את המקום הראשון ביצוא מהמחוז ולאחריו מגזר התרופות הווטרינריות ודשנים ובמקום השלישי התעשייה ההנדסית. במקום הרביעי תשומות לבנייה דוגמת אבנים, שיש וגרניט והמקום החמישי מוצרי מזון.
נשיא לשכת המסחר והתעשייה של אירביד, ראיד סמארה, מסר כי 84% מהיצוא ממחוז אירביד מופנה לארה"ב ואילו היתר מופנה למדינות המזרח התיכון, אירופה וקנדה.
ירדן: ירידה ביצוא מאזור אירביד בחציון הראשון של השנה
נרשמה ירידה של 4% לכדי 224.5 מיליון דולר. מגזר הטוויה והטקסטיל תופס את המקום הראשון ביצוא מהמחוז, ולאחריו מגזר התרופות הווטרינריות
00:00 ,30.07.2008
עשוי לעניין אותך
האיחוד האירופי יממן חדשנות טכנולוגית במדינות אגן הים התיכון
ירדן: מגעים להסכם שמיים פתוחים עם בלגיה
רבת עמון: דיון בהקלות לסחורות פלסטיניות
Bank of Jordan פתח סניף בגשר אלנבי
לקוחות מתלוננים: מסוף נהר הירדן סובל מעיכובים, תקלות ומחסור בכוח אדם
RJ מכחישה כוונה לרכוש נתח מ-Austrian