חברת תעופה חדשה בנמל אבו דאבי

החברה מפקיסטן היא החברה ה-40 הפוקדת את שדה התעופה של אבו דאבי, והיא תפעיל ארבע טיסות שבועיות לאבו דאבי בימים ראשון, שלישי, חמישי ושבת


00:00 ,22.09.2008 מאת: מערכת פורט2פורט

החברה מפקיסטן היא החברה ה-40 הפוקדת את שדה התעופה של אבו דאבי, והיא תפעיל ארבע טיסות שבועיות לאבו דאבי בימים ראשון, שלישי, חמישי ושבת
 
חברת תעופה חדשה הצטרפה לחברות התעופה הפוקדות את שדה התעופה הבינלאומי של אבו דאבי. טיסה מסחרית ראשונה של חברת התעופה Air Blue, הנחשבת לחברת התעופה הפרטית הגדולה בפקיסטן, נחתה בשדה התעופה של הנסיכות.
 
החברה מפקיסטן היא החברה ה-40 הפוקדת את שדה התעופה של אבו דאבי, והיא תפעיל ארבע טיסות שבועיות לאבו דאבי בימים ראשון, שלישי, חמישי ושבת. החברה מקווה לקבל נתח מהפעילות להטסת כ-300 אלף עובדים פקיסטנים העובדים בנסיכות אבו דאבי ומהווים 50% מכוח העבודה בנסיכות.
 
חברת התעופה הוקמה בפקיסטן בשנת 2004 ומרכזה בעיר קראצ'י בפקיסטן. Air Blue מחזיקה ב-20% מהיקף טיסות הפנים בפקיסטן ושדה התעופה של אבו דאבי הוא השני במפרץ אותו היא פוקדת לאחר שדה התעופה של דובאי. כן מקיימת החברה טיסות למנצ'סטר ולעיר טרבזון בתורכיה.