ההסכם הוא בהיקף של 30 מיליון דולר ובכוונת הבעלים לייצר במפעל החדש 10 יאכטות וסירות בשנה ולהעסיק 300 עובדים
בירדן נחתם אמש כינוס פורום דאבוס הכלכלי הבינלאומי בהודעה שהפורום ישוב ויתכנס לחוף ים המלח בשנת 2011 לאחר שינדוד בשנה הבאה לקטאר ומרוקו.
התקשורת הירדנית הבליטה מספר הסכמים כלכליים לפיתוח תשתיות אשר נחתמו במהלך הכינוס. אחד ההסכמים הבולטים שנחתמו הוא בין הלשכה לתכנון ופיתוח על שם המלך עבדאללה בממלכה, לחברה האמריקאית RiverHawk להקמת מפעל רב תכליתי ליצור ותחזוקת יאכטות וסירות בעקבה.
יו"ר הלשכה הירדנית, מואייד אלסמאן, מסר כי ההסכם הוא בהיקף של 30 מיליון דולר וכי הוא צופה תחילת ייצור בתוך 12 חודשים וזאת מכיוון שהליך רכישת הציוד הדרוש כבר החל.
על פי המתוכנן המפעל החדש ייצר 10 יאכטות וסירות בשנה ויעסיק 300 עובדים.
הלשכה הירדנית, המכונה בקיצור KADDB, הוקמה בשנת 1999 כמוסד צבאי אזרחי עצמאי הפועל תחת המטרייה של צבא ירדן ובמימון משרד הביטחון של הממלכה לפיתוח ומחקר בתחום ההגנה והסחר בירדן.