על פי דיווחים בעיתונות של לוב הדבר נעשה במסגרת יוזמה לפצות את לוב על ימי השלטון האיטלקי במדינה אשר נמשך בין השנים 1911 עד 1943
התקשורת בלוב מדווחת כי איטליה הגישה לממשלת לוב תוכנית לפיה תסלול כביש מהיר חוצה לוב לחוף הים התיכון וזאת במסגרת יוזמה לפצות את לוב על ימי השלטון האיטלקי במדינה אשר נמשך בין השנים 1911 עד 1943.
על פי הדיווחים, איטליה תסלול בלוב כביש מהיר בין ראס ג'דיר במזרח המדינה בגבול עם תוניסיה לבין נקודת הגבול סלום במערב במדינה על הגבול עם מצרים.
התקשורת הלובית מדווחת כי שר החוץ של איטליה נפגש עם שליט לוב מועמר קדאפי, והדגיש את החשיבות אותה רואה רומא בשמירה על היציבות בים התיכון.
עוד מזכירים בלוב כי איטליה מייבאת 25% מהנפט שלה ו-33% מהגז הטבעי מלוב ושומרת על אינטרסים כלכליים ומסחריים רחבים במדינה.
איטליה תסלול כביש חוצה לוב
על פי דיווחים בעיתונות של לוב הדבר נעשה במסגרת יוזמה לפצות את לוב על ימי השלטון האיטלקי במדינה אשר נמשך בין השנים 1911 עד 1943
00:00 ,27.11.2007
עשוי לעניין אותך
DP רכשה הזכויות לניהול מסוף המכולות בנמל אלסוח'נה במצרים
מצרים: גידול ביצוא לדרום קוריאה
פורט סעיד: החלו העבודות להקמת מרכז לוגיסטי למכליות נפט
ירדן: מדינות ערב נקראות להצטרף להסכם התובלה היבשתי הבינלאומי TIR
ועדת ה-QIZ הרבעונית התכנסה השבוע בקהיר
מצרים: Delta הישראלית במקום העשירי ביצוא ההלבשה