רשות המכס הפדרלית של האיחוד מסרה עוד כי בעקבות בדיקה מדוקדקת של משלוחי מטילי זהב אשר הגיעו ממדינות באפריקה התגלה כי המטילים הכילו מתכת צהובה חסרת ערך
היקף משלוחי הזהב המזויף אשר נכנסו לאיחוד הנסיכויות הערביות מגיע ל-200 מיליון דירהם (55 מיליון דולר לערך).
התקשורת באבו דאבי מדווחת כי לאחרונה הגיעו לאיחוד הנסיכויות בעיקר ממדינות אפריקה מטילי זהב מזויפים אשר שווקו על ידי סוחרים ומשקיעים, אולם אינם מכילים זהב אלא מתכת צהובה חסרת ערך. רשות המכס המקומית פרסמה אזהרה לסוחרים במתכת היקרה לא להתפתות לרכוש מטילי זהב המוצעים במחירים מפתים.
רשות המכס הפדרלית של איחוד הנסיכויות הערביות מסרה עוד כי בעקבות בדיקה מדוקדקת של משלוחי מטילי זהב אשר הגיעו ממדינות באפריקה ובמיוחד מגאנה, התגלה שהמטילים לא הכילו אלא מתכת צהובה חסרת ערך.
איחוד הנסיכויות נלחמת במשלוחי זהב מזויף
רשות המכס הפדרלית של האיחוד מסרה עוד כי בעקבות בדיקה מדוקדקת של משלוחי מטילי זהב אשר הגיעו ממדינות באפריקה התגלה כי המטילים הכילו מתכת צהובה חסרת ערך
00:00 ,23.08.2010
עשוי לעניין אותך
איתחאד: גידול של 11% בפעילות בחציון
סוריה ואיראן חתמו על הסכם סחר חופשי
מסוף המכולות בנמל עקבה מגביר מעורבותו החברתית
מצרים: גידול של 14% ביצוא לארה"ב במסגרת ה-QIZ
DP: גידול של 10% ברווח הנקי בחציון
Egypt Air ביצעה תרגיל לטיפול בדליפת קרינה