Agility מפטרת עובדים במסגרת תוכנית הבראה

החלה ביישומה של תוכנית התייעלות הכוללת קיצוץ נרחב במספר העובדים. בכוונת החברה לקצץ את מספר השירותים שהיא מעניקה ולהתרכז בתחומי ניהול


00:00 ,21.03.2010 מאת: מערכת פורט2פורט

החלה ביישומה של תוכנית התייעלות הכוללת קיצוץ נרחב במספר העובדים. בכוונת החברה לקצץ את מספר השירותים שהיא מעניקה ולהתרכז בתחומי ניהול
 
חברת השילוח והלוגיסטיקה הכוויתית Agility הודיעה על תחילת יישום תוכנית התייעלות הכוללת קיצוץ נרחב בכוח אדם. העיתון הכוויתי "אלקבס" מדווח כי 500 עד 600 עובדים במשרדי החברה בכווית ובסניפים ברחבי העולם פוטרו בימים האחרונים.
 
העיתון הכוויתי מצטט בכיר בחברה המזהיר כי מדובר בתחילת הליך כואב של היערכות מחדש וכי וצפויים פיטורים של אלפי עובדים נוספים בחודשים הקרובים.
 
הבכיר בחברת Agility מנה בין הסיבות לעיתוי ביצוע תוכנית ההיערכות מחדש והיקפה, את הערכת החברה כי צפויה האטה בקבלת חוזים חדשים בעקבות המשבר הכלכלי העולמי וכן ירידה בהיקף החוזים הקיימים.
 
עוד מציינים בחברה הכוויתית כי נרשמה ירידה ניכרת בביקושים לשירותים לוגיסטיים בעיקר מטעמן של חברות ענק אשר אף הקטינו את היקפי הפעילות.
 
בנוסף, קיימת הערכה בחברה הכוויתית שהסכמים שנחתמו בעבר עם משרד ההגנה האמריקאי לאספקת שירותים לוגיסטיים מגוונים, זכו להערכת שווי מוגזמת גם לאור העובדה שמתבצעת הפחתה מתמדת של היקף הכוחות האמריקאיים הפועלים במפרץ.
 
הבכיר בחברת Agility מסר עוד כי בעקבות המצב מתעתדת החברה לקצץ את השירותים אותם היא נותנת ולהתרכז בתחומים ניהוליים המניבים רווח גדול לעומת ההשקעה.
 
נזכיר כי חברת Agility מחזיקה 450 משרדים ונציגויות ב 100 מדינות ברחבי העולם. בישראל היא מיוצגת על ידי חברת רות קרגו.