צים פרסמה היום את דוח הקיימות שלה בשנת 2019, ובו סוגיות הקשורות לממשל תאגידי, פעילויות סביבתיות וחברתיות וביצועים. הדוח נערך בהתאם לתקני Global Reporting Initiative (GRI).
מהחברה נמסר כי הנושאים שנדונו בדו״ח נבחרו בתהליך ניתוח חומרי מקיף שנערך על ידי הנהלת החברה. במהלך שנת 2019 הציגה החברה כמה מושגים חדשים ברמה הארגונית, מה שהעניק תנופה ומשמעות חדשים לתקני הקיימות של החברה. לדוגמה, צים מינתה סוכנים לשינוי קיימות מקומיים שישמשו כנקודות הקשר האזוריות של החברה בכל נושאי הקיימות של צים בתחום שיפוטם.
נשיא ומנכ״ל צים, אלי גליקמן, אמר: ״משבר קורונה ווירוס הנוכחי הוא אתגר עצום בקנה מידה עולמי. כשאנחנו מתמודדים עם זה, אנו לא מזניחים אתגרים גלובליים אחרים העומדים בפנינו. מאמצינו הגוברים להציב קיימות, במובן הרחב ביותר של המונח, בחזית כל מה שאנחנו עושים, ממשיכים ללא הפרעה, בקנה אחד עם החזון והערכים שלנו״.