חילופי תפקידים בחברת K LINE

במסגרת תכנית קידום שפורסמה יוחלף המנכ״ל הנוכחי, איזו מורקאמי, ביוקיקאזו מיוצ׳ין החל מה-1 באפריל 2019. המנכ״ל יקודם לתפקיד יו״ר החברה


14:24 ,24.12.2018 מאת: מערכת פורט2פורט

יוקיקאזו מיוצ׳ין (Yukikazu Myochin) יהיה מנכ״ל חברת הספנות היפנית K Line אשר משרדיה הראשיים נמצאים בטוקיו.

 

על פי תכנית קידום שפרסמה החברה אתמול הוכרז כי מיוצ׳ין ימונה כמנכ״ל וכנשיא חברת הספנות החל מה-1 באפריל 2019 – התאריך בו חברת K LINE (Kawasaki Kisen Kaisha) תחגוג 100 שנים להיווסדה.

 

מיוצ׳ין יחליף בתפקיד את המנכ״ל הנוכחי, איזו מורקאמי, אשר יהפוך בעצמו ליו״ר החברה ויחליף את ג׳ירו אסקורה (Jiro Asakura) אשר ימשיך לכהן כדירקטור במועצת המנהלים של חברת הספנות. נציין כי מורקאמי, אשר שימש כמנכ״ל משנת 2015, נאלץ להתמודד עם תוצאות כספיות לא מספקות וגם היה אחראי בזמן יצירת רשת ONE אשר ממזגת את פעילות המכולות של שלוש חברות ספנות יפניות בהן K LINE, MOL וחברת NYK.

 

מיוצ׳ין, בן 57, החל את הקריירה שלו בחברת K LINE בשנת 1984. החברה, אשר צי האניות של מונה כיום למעלה מ-500 אניות, הינה כאמור בין 10 חברות הספנות הגדולות בעולם.