אניית צים חילצה שייט במצוקה בלב ים

האנייה צים קונסטנצה חילצה בשישי האחרון בשעות הבוקר שייט בודד במצוקה סמוך לאיים האזוריים. השייט טופל כשהוא סובל מתשישות והוא קיבל סיוע ראשוני


09:31 ,27.08.2017 מאת: מערכת פורט2פורט

צוות האנייה צים קונסטנצה, הנמצאת בדרכה מארה"ב לנמל טרגונה בספרד, קלטה ביום שישי בשעות הבוקר שידור מצוקה מיאכטה באזור בו הפליגה, סמוך לאיים האזוריים (באוקיינוס האטלנטי).

 

בתיאום עם הרשויות הימיות בפורטו דלגדה באיים האזוריים ותוך דיווח למרכז הבקרה של צים נחלצה האנייה לעזרת היאכטה, שהמנוע שלה חדל לפעול.

 

רב החובל של צים קונסטנצה, פטרו ביאס, דיווח כי השייט שביקש עזרה חולץ ונמצא על סיפון האנייה, תשוש אך ככל הנראה בריא. הוא קיבל סיוע ראשוני, מזון ומשקה מהצוות. רשויות ההצלה המקומיות אישרו לאנייה להמשיך ליעדה המקורי בספרד עם הניצול על סיפונה.

 

רב חובל צדוק רדקר, מנהל התפעול הגלובלי בחברת צים, התראיין הבוקר בנושא לאתר PORT2PORT. לדבריו, במקרים מסוג זה, ״כלי שייט אשר קולט אות מצוקה, מחוייב להפליג במהירות המירבית על מנת להשית עזרה״.

 

הוא ציין כי מדובר היה באזרח אירופי בעל אזרחות יוונית ואמריקאית, אשר הטלטל בלב ים מספר ימים. השייט הועלה לסיפון כשהוא תשוש מאד, כך שבתחילה הייתה כוונה לבצע פינוי מוסק, אולם לאחר שהוברר כי מצבו הבריאותי הניח רצון, הוחלט להמשיך ולהעניק לו טיפול רפואי על האניה ולהוריד אותו בתחנת העצירה הבאה במסלול ההפלגה לספרד.

 

״חילוץ מסוג זה עולה לחברות הספנות לא מעט כסף. אניית ליינר כזו שעוצרת בלב ים, אשר מחוייבת להגיע ליעד הבא בזמן מוגדר, צריכה להגביר מהירות ולשרוף הרבה דלק כדי לעמוד בזמנים. אולם זה דבר שחברות הספנות בכלל וחברת צים בפרט, לוקחת על עצמה משחר הימים. עזרה בעת מצוקה בלב ים, כמיטב המסורת הימית, היא חלק בלתי נפרד מהעקרונות המנחים של צים״.

 

נציין כי צים קונסטנצה פועלת בשירות קו ZCA בסחר בין החוף המזרחי של ארה״ב לים התיכון.