אושפיר השתתפה בכנס עולמי של ECU Worldwide

במסגרת אירוע לציון 25 שנה לפעילות חברת השילוח ACI מהודו נערך כנס כלל עולמי לסוכני חברת הקונסולידציות ECU Worldwide בהשתתפות חברת אושפיר


09:41 ,17.03.2019 מאת: מערכת פורט2פורט

בתחילת החודש התכנסו סוכנים מכל העולם לחגיגות הכסף של ALLCARGO LOGISTICS הבעלים של ECU WORLDWIDE. החברה חגגה 25 שנה במומביי הודו, מקום היווסדה.

 

החגיגות נפתחו בנשף מרשים בהשתתפות כ-700 אורחים, ביניהם נציגי לקוחות עיקריים כ-   SCHENKER ,DHL, KUEHNE NAGEL. האירוע כולו נמשך חמישה ימים וכלל כנס סוכנים בינ״ל בו הרצו בין היתר גם נציגים של MAERSK, MSC, CMA CGM, EVERGREEN.

 

בארוע השתתפו למעלה מ-100 סוכנים של חברת ECU Worldwide ממגוון מדינות בכל רחבי העולם בהן: ארה״ב, פיליפינים, סינגפור, מרוקו, הונג-קונג, וייטנאם  ובלגיה.

 

בין המשתתפים היה גם מנכ״ל חברת אושפיר, אורן סרנגה המשתתף בכנס זה כבר כמה שנים. אושפיר מייצגת את חברת ECU Worldwide בישראל מזה כ-30 שנה.

 

חברת ECU Worldwide נחשבת לאחת מחברות האחדת המטענים הגדולות בעולם. החברה הוקמה לפני 30 שנים, לחברה 300 סניפים ביותר מ-160 מדינות ברחבי העולם.