בפרויקט שיתוף פעולה של חברת נמל אשדוד עם מרכז מונארט, בית הספר צמח ועיריית אשדוד נבחר השנה נושא הנמל והים. ילדי כיתות ד'-ו' יחשפו בתערוכה את יצירות האמנות שלהם לציבור הרחב
מחברת נמל אשדוד נמסר כי, תערוכת מרחבים, פרי שיתוף פעולה של חברת נמל אשדוד עם מרכז מונארט, בית הספר צמח ועיריית אשדוד, נפתחה לציבור הרחב.
עוד נמסר כי, מדובר בשיתוף פעולה יוצא דופן, הנותן דגש לאמנות ויצירה, כשבבסיסו עומדת החשיבה על בית הספר כנמל שממנו מפליגים הילדים אל חייהם. הפרויקט מתקיים מזה ארבע שנים. השנה נבחר נושא הנמל והים להוביל את הפרויקט.
במסגרת הפרויקט, שהופעל לאורך השנה עם ילדי כיתות ד'-ו' בביה"ס צמח, השתתפה כל כיתה בעשרה שיעורים עיוניים בנושא הקשר שבין אמנות וים, הנמל תוך חשיפה להיסטוריה של העיר אשדוד ושל נמל אשדוד. את השיעורים הנחו מדריכי מוזיאון אשדוד לאמנות.
בנוסף, עסקו הילדים, במסגרת שיעורי אמנות, בנושאים הקשורים לים ולנמל. התערוכה המוצגת בימים אלו בנמל אשדוד היא פרי יצירתם של הילדים, השיא בפעילות שנועדה לתת להם כלים חדשים ליצירה.
תערוכת ילדים בסימן נמל וים נפתחה באשדוד
בפרויקט שיתוף פעולה של חברת נמל אשדוד עם מרכז מונארט, בית הספר צמח ועיריית אשדוד נבחר השנה נושא הנמל והים. ילדי כיתות ד'-ו' יחשפו בתערוכה את יצירות האמנות שלהם לציבור הרחב
00:00 ,09.11.2010
עשוי לעניין אותך
חברת נמל אשדוד אירחה משלחת מסין
לין: חשש לפגיעה ביחסים עם ה-OECD בעקבות חוק ההסדרים
האם ניתן למסור כתב תביעה כנגד יבואן פלשתינאי לסוכן המכס שלו?
DHL ישראל: להיערך מיידית לקראת תקנות המכס החדשות בסין
נמל אשדוד: שנה חדשה של פעילות משותפת עם "בית ידידים"
התחרות בענף התעופה צוברת תאוצה