נמל חיפה: מערכת ה-TOS העלתה הילוך

סוף לקשיים הטכניים של מערכת ה-TOS בנמל חיפה. הבוקר הביאו מומחי חברת Navis בנמל ובמטה באוקלנד לפריצת דרך בהטמעת המערכת והתפוקות עלו משמעותית. בנוסף, יתגבר הנמל את מספר "הידיים" בימים הקרובים


00:00 ,18.05.2011 מאת: מערכת פורט2פורט

צוותים של אנשי ה-TOS בנמל חיפה, ומומחי חברת Navis שנמצאים בנמל ובמטה החברה באוקלנד הביאו הבוקר, החל מהשעה 11:00, לפריצת דרך בהפעלת ה-TOS בנמל חיפה.

מנמל חיפה נמסר כי, בהתאם להערכת המצב שהתקיימה אתמול, עדכוני התוכנה שאמורים היו לשפר את ביצועי המערכת- עשו את העבודה. במהלך הלילה עבדו צוותים רבים על ניתוח המידע שנאסף ב-48 השעות האחרונות, ועל תכנות מספר פרוצדורות. עדכון התוכנה עצמו הוכנס למערכת הבוקר, ומהירות עבודת המערכת נכנסה להילוך גבוה, מה שאיפשר הגברה של קצב העבודה והתפוקות.

בנמל חיפה הוחלט להגביר באופן מבוקר את מספר ה"ידיים", וכך יעשה מדי משמרת בימים הקרובים. בהנהלת נמל חיפה הביעו בשעה האחרונה סיפוק רב מההתקדמות בהפעלת המערכת, ומהמאמץ האדיר שמשקיעים אנשי Navis ועובדי התפעול בנמל חיפה כדי להביא להטמעה מהירה של המערכת המורכבת.