בתחרות "תעשייה יפה בישראל יפה 2010" העניקה ועדת השיפוט לנמל חיפה חמישה כוכבים בזכות רציף הכרמל החדש, בו הוכנסו מערכות חשמליות נקיות לעגורנים במקום השימוש במערכות הידראוליות
במסגרת תחרות "תעשייה יפה בישראל יפה 2010" העניקה ועדת השיפוט מטעם המועצה לישראל יפה חמישה כוכבי יופי לנמל חיפה.
מחברת נמל חיפה נמסר כי, במכתב ההערכה שנשלח למנכ"ל חברת נמל חיפה, מנדי זלצמן, נכתב על ידי אנשי המועצה: "אנו מוקירים את פעילותכם לשיפור התנאים הפיסיים במפעל, והעלאת איכות החיים והסביבה לעובדים. קבלו את הערכתנו העמוקה על פעילותכם".
זו השנה השניה בה משתתף נמל חיפה בתחרות, כשהשנה בחנו חברי הוועדה גם את רציף כרמל החדש שבו, לראשונה, הוכנסו מערכות חשמליות נקיות לעגורנים. זאת, במקום השימוש במערכות הידראוליות. הוועדה קיבלה סקירה גם על מערכת ה-TOS (מערכת אוטומטית לניהול העבודה בנמל) שחוסכת פעולות עיתוק רבות בשל האופטימיזציה שהיא מכניסה בעבודת הנמל.
עוד מציינים בנמל חיפה כי, שיפור נוסף הוא שבמערכת ה-TOSמחליפים צגי המחשב את השימוש בכמות גדולה של נייר.
רויטל ניסימוב, פרויקטורית הנמל לתחרות מסרה כי "הביקור ברציף הכרמל הותיר רושם רב על חברי הוועדה. נמל חיפה חרט על דיגלו קידום נושאים של איכות הסביבה, ואני שמחה מאוד שחברי הוועדה הכירו בכך".
נמל חיפה זכה בחמישה כוכבי יופי
בתחרות "תעשייה יפה בישראל יפה 2010" העניקה ועדת השיפוט לנמל חיפה חמישה כוכבים בזכות רציף הכרמל החדש, בו הוכנסו מערכות חשמליות נקיות לעגורנים במקום השימוש במערכות הידראוליות
00:00 ,14.12.2010
עשוי לעניין אותך
נמל אשדוד אירח בכירים מנמל פוסאן שבקוריאה
59 עובדי נמל חיפה זכו לקביעות
אושר פה אחד פרויקט הרכבת הקלה בתל אביב
סוויספורט: אם משרדי האוצר והתחבורה לא ימצאו פתרון לעלויות הכרוכות בנוהלי ביטחון המסופים, נפנה לבג"ץ
האם המשלח הבינלאומי יוכר כמוביל ימי או מוביל אווירי?
נמל חיפה: חזרה חלקית לשיגרה